Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.86 secunde)
Anual, Techem economiseste la nivel mondial peste 13 miliarde kWh - 903.000 de apartamente pot primi caldura si apa calda cu aceasta energie - si peste 37 de milioane de m³ de apa, care ar putea alimenta 461,000 de gospodarii timp de un an.
Bucurestenii cu repartitoare de costuri de caldura au consumat in sezonul rece cu peste 34% mai putin decat cei fara repartitoare, conform unui raport comparativ realizat de RADET pe perioada octombrie 2013 - aprilie 2014.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Serviciilor de Gospodarire Comunala (ANRSC) a dat mana libera firmelor autorizate sa citeasca si sa factureze individual caldura locatarilor care si-au montat repartitoare de caldura, modificand Ordinul nr.
Cu toate acestea, peste 50% din fondul locativ din Romania nu are instalate repartitoare si robineti termostatici la calorifere, iar proprietarii acestora platesc caldura in sistem pausal, care nu stimuleaza folosirea rationala a caldurii.
Nici o lege din Romania nu prevede ca o persoana care nu-si instaleaza repartitoare de costuri pe caloriferele din apartamentul proprietate personala pana la 31 iulie 2007 poate fi amendata, a aratat secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, acelasi care, potrivit presei nationale, ar fi anuntat cu cateva zile in urma ca proprietarii in cauza risca sanctiuni pecuniare de la 500 la 1.000 de lei.
In ecuatie intra asociatiile de proprietari, proprietarii si unitatile furnizoare de confort, iar rolul necunoscutei este interpretat maiestuos de repartitoare. Astfel, problema repartitoarelor de caldura a revenit pe masa discutiilor, ca si cum ar exista indivizi care nu-si mai doresc astfel de aparate in locuinte.
Piata repartitoarelor, putin acoperita Pentru ca piata apometrelor este aproape saturata pe plan local, SC CAPITAL s-a lansat in afaceri cu repartitoare de energie termica, unde piata este foarte putin acoperita, dupa cum a precizat directorul Vladut.
Romanii care locuiesc la bloc sunt obligati prin lege sa-si monteze repartitoare de costuri - indiferent de sistemul de distributie a caldurii din imobilul in care locuiesc -, lipsa acestor intrumente urmand sa fie sanctionata cu amenzi de pana la o mie de lei, incepand din august 2007.
Astfel, costurile cu apa calda, caldura, racirea si curentul electric vor fi suportate timp de doi ani de zile de catre dezvoltator.
Cele mai mari sunt bineinteles la intretinere, iar ponderea semnificativa in facturi o detine caldura. ... Intr-un alt bloc, la garsoniera caldura a costat 916.500, iar la doua camere a ajuns 1.339.500", a spus Angela Florescu, administrator al Asociatiei de Proprietari nr.
Suma reprezinta subventii restante de la bugetul de stat si va stinge o parte din datoria de 170 de milioane de lei pe care o are furnizorul de caldura si apa calda al orasului.
Suma reprezinta subventii restante de la bugetul de stat si va stinge o parte din datoria de 170 de milioane de lei pe care o are furnizorul de caldura si apa calda al orasului.
Acesta afirma ca nici una dintre cele 19 societati care presteaza acest serviciu nu a solicitat la Apaterm avizul pentru bransament pe baza caruia societatea locala de distributie a agentului termic sa le comunice cantitatea de caldura consumata lunar.
Potrivit unui comunicat remis presei de guvern pe 20 iunie, termenul de 31 iulie era imposibil de respectat de aproximativ 75% dintre români, având în vedere numarul mic al proprietarilor de apartamente care detin repartitoare în prezent.
Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. ... Tine cont ca prin cap si picioare iese caldura cel mai mult, asa ca e important sa fie capul bine incalzit si sa ai sosete bune.
19.283.000 de lei vor ajunge de la bugetul de stat in contul Complexului Energetic Craiova si vor stinge o parte din datoria de 170 de milioane de lei pe care Regia Autonoma de Termoficare (RATf) o are fata de furnizorul de caldura si apa calda al orasului.
Caldura ne impiedica sa dormim. ... In Egiptul antic oamenii stropeau lenjeria de pat pentru a dormi mai bine si a combate valul de caldura. ... Daca se doarme alaturi de cineva caldura corporala creste, iar lenjeria de pat devine insuportabila, potrivit site-ului dormir.org.es, dedicat tulburarilor de somn.
- Demersul nostru a fost generat de numeroasele sesizari sosite pe adresa asociatiei in legatura cu costurile ridicate ale facturilor la caldura, din cauza faptului ca multi proprietari din blocuri inchid caloriferele si mare parte din caldura apartamentelor incalzite se transfera catre cele neincalzite.
In cateva luni, mangaliotii care vor caldura trebuie sa fie contorizati individual Printre modificarile care ii vor afecta cel mai mult pe mangalioti se numara obligativitatea ca, pana in luna iulie a acestui an, familiile racordate la sistemul centralizat de incalzire sa isi monteze, pe propria cheltuiala, repartitoare de costuri la caldura.
Mai mult de jumatate dintre romanii care si-au montat repartitoare sustin ca au fost nevoiti sa plateasca mai mult comparativ cu cei care nu au astfel de dispozitive pe calorifere.
google-analytics.com