Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (5.24 secunde)
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
PC a depus, miercuri, la Senat, o propunere legislativa care interzice primarilor, altor demnitari si rudelor de gradul al IV-lea sa faca afaceri cu bani publici, a anuntat senatorul Marius Marinescu, aratand ca aceasta initiativa a fost inspirata de afacerile primarului general Adriean Videanu.
Traian Basescu, acuzat de semidictatura, vrea sa impuna reorganizarea administrativa a Romaniei prin reinvierea regiunilor staliniste, care sa ia locul traditionalelor judete.
Parerea-mi despre Mihai Razvan Ungureanu e de mult formata, uscata, intarita, a strans si pulbere fina de praf de cand e la odihna, in raftul potrivit. Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala.
Eroii neamului, cazuti în anul 1916 pe Muntele Tulisa (Uricani), au fost comemorati vineri de localnicii din zona, care au participat la o slujba de pomenire, în inima muntelui, la monumentul de marmura ridicat la peste 1.700 de metri altitudine în memoria celor care si-au jertfit viata.În inima Muntilor Retezat, localnicii, dar si autoritatile din Uricani au hotarât sa-i cinsteasca pe eroi, în ziua sarbatoririi Sfântului Ilie, pentru ca, spun ei, acolo au murit atât soldati, cât si tarani care au întemeiat primele gospodarii în zona de munte a Vaii Jiului, români si unguri.Slujba de pomenire, urmata de o agapa, a avut loc la cota 1.780 m, exact pe locul unde a fost trasata granita cu Austro-Ungaria.
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Senatorul Neculai Bereanu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Turismul din Bucovina - intre prejudecata si izbanda", pe care o puteti citi in continuare.
Framantati de mii de alte ganduri si griji zilnice, oamenii de rand nu prea au vreme sa acorde atentie fleacurilor si palavrelor slobozite din flasnetele politicienilor. ... Adica, pana acolo unde ei simt ca, odata scapati din vedere, ultimii o iau de-a dreptul pe aratura, parasind calea normala.
Slujba de inmormantare va fi oficiata de patru preoti. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus, inca de ieri, la capela bisericii Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc la cimitirul Reinvierea.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Zonele afectate sint situate in preajma Galatiului si a localitatii Fundeni, insa problemele nu sint de natura sa le dea dureri de cap agricultorilor Precipitatiile cazute in luna mai in zona Tecuciului si a Galatiului se incadreaza in limitele normale pentru aceasta perioada, fiind vorba in primul caz de 66 litri/mp, respectiv 31 litri/mp, conform datelor furnizate de Apele Romane.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Impozitul pe terenul agricol le-a amintit reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice (MFP) ca trebuie sa umble din nou la atat de disputatul Cod Fiscal recent aprobat.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Producatorii agricoli trebuie sa se inscrie in Registrul Fermelor pentru a putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de platile directe alocate din fondurile comunitare, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
Vanzarea si cumpararea de terenuri agricole reprezinta, in momentul de fata, actiuni de succes in afacerile imobiliare. ... Aceste previziuni sunt cat se poate de realiste, daca luam in calcul ce s-a intamplat in Ungaria dupa aderare, unde pretul terenurilor agricole a crescut in medie de 2,8 ori.
Producatorii agricoli care doresc sa primeasca sprijin financiar din partea statului pentru infiintarea culturilor de primavara mai au la dispozitie doar o saptamana, data-limita de depunere a dosarelor pentru subventie fiind 15 mai.
google-analytics.com