Cautare

7651 de rezultate pentru "referendum constanta 06 11 2011" (3.77 secunde)
La acest referendum, Liviu Dragnea si opozitia au pierdut, dar PSD a castigat (Autor: Ion Spanu) Rezultatele acestui referendum ar fi trebuit sa genereze o complexitate de concluzii, caci datele permit acest lucru.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Daca se potrivesc calculele la referendum. ... Scopul real al asa-zisului referendum pe Justitie poate fi pur propagandistic.
Insa, dupa votul din Parlament, presedintele suspendat a decis sa nu mai demisioneze si a anuntat ca va merge in fata poporului, la referendum.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
Referendum: ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui. ... Daca referendum are probleme chiar si asa, ele vor fi decontate de PSD.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
AGERPRES - Florin Iordache (PSD) propune scaderea cvorumului de participare la referendum de la 50% la 30% Deputatul PSD Florin Iordache a depus marti, la Senat, o initiativa legislativa care vizeaza modificarea Legii referendumului, prin care se propune ca un astfel de scrutin sa fie validat daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, fata de 50% cat este acum prevazut in actul normativ.
Scotia a inceput pregatirile pentru un nou referendum privind independenta de Marea Britanie.Scotia isi vede viitorul in Uniunea Europeana.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Fostul premier PSD Adrian Nastase il acuza pe seful statului, intr-o postare pe blogul personal, ca doreste sa fraudeze moral alegerile prezidentiale prin sustinerea unui referendum care este "absolut inutil" pentru ca nu are nicio finalitate.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Masurile mentionate au fost concretizate in prevederile Proiectului de lege privind unele masuri speciale necesare pentru incadrarea in bugetul aprobat Ministerului Administratiei si Internelor pe anul 2011 care a fost respins de ambele Camere ale Parlamentului.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Parlamentul il deranjeaza, a intrat in conflict cu Parlamentul si expresia acestei chestiuni este aceasta idee, inclusiv referendum;
Senatorul galatean Paul Pacuraru nu a sustinut propunerea presedintelui Traian Basescu de organizare a unui referendum legat de introducerea votului uninominal. Este stiut ca in urma cu doua zile pentru referendum s-au pronuntat 233 de senatori si deputati, cu doi mai putin decit era necesar.
"Daca se va ajunge la un referendum sub aceasta forma aberanta cu o sumedenie de intrebari caraghioase de-a dreptul, noi vom boicota acel referendum si nu vom participa la o mascarada de tip Basescu-Udrea la nivelul Capitalei.
Nu cunoastem deocamdata rezultatele finale si oficiale ale acestui referendum.
google-analytics.com