Cautare

7648 de rezultate pentru "referendum constanta 06 11 2011" (2.92 secunde)
Cresterea procentuala a salariilor inclusa in bugetul Senatului vizeaza recuperarea incepand cu 2011 a unei parti a banilor pierduti in urma reducerii salariale cu 25% din vara acestui an, cifra de 14% fiind o estimare a conducerii Senatului, in lipsa unei decizii a guvernului privind salarizarea bugetarilor.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
De reducerea stagiului de cotizare la 25 de ani vor beneficia si persoanele inscrise la pensie dupa anul 2011.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Primul declaratie soc in prima zi de dupa referendum a venit din partea vicepresedintelui liberal Ludovic Orban, care a solicitat ieri nici mai mult nici mai putin decat trecerea PNL in opozitie.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. ... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. ... sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
google-analytics.com