Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (3.39 secunde)
USL e o ciorba fara identitate si culoare, o constructie rigida Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana i-a acuzat miercuri, intr-o emisiune la REALITATEA TV, pe liderii USL ca ar fi format o constructie "rigida", "profund nedreapta pentru PSD", care genereaza mari nemultumiri din cauza constrangerilor legate de candidaturile comune, sustinand ca Victor Ponta si Crin Antonescu au vrut doar sa se "securizeze" reciproc.
Realitatea.net informeaza ca 4 senatori isi vor anunta in plenul Senatului de luni 5 martie 2012 demisia din PDL si trecerea la USL Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru REALITATEA.NET, ca 4 parlamentari ai PDL si-au negociat intrarea in PSD.
B365.realitatea.net infoirmeaza : ... Insa, aceasta demisie poate fi doar fictiva pentru ca Vanghelie nu va putea demisiona cu acte din randurile social-democratilor fiindca si-ar pierde mandatul de edil, potrivit legii, scrie Realitatea.net. Surse social-democrate au declarat, pentru Realitatea.net, ca Vanghelie are o problema in sondaje.
Il obliga Constitutia, aceea pe care o poarta in buzunarul de la piept, artificial si histrionic cum este, iar acum e vremea ca politicienii care sunt la putere sa-i aminteasca realitatea prin atitudine. Prin gesturi, fapte, fara prea multa verbalitate, fara explicatii justificative pe realitatea la vedere.
REALITATEA.NET: ... A CITIT DE PE O HARTIE!" Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la REALITATEA TV despre fuziunea dintre PNL si PDL, precizand ca cel mai probabil "nu va tine". ... Deocamdata domnul Iohannis este o icoana", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la REALITATEA TV.
Analistul politic Cozmin Gusa a declarat, la Realitatea TV, ca a fost clar in turul I ca nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu au vrut o dezbatere in formatul propus de IPP.
Maricel Pacuraru si Cozmin Gusa au furat postul Realitatea TV de la Blue Link Comunicazioni. Si ca de ani buni Realitatea TV o taraie in insolvente, platind statului roman un fel de zero bani si zero lei.
„FMI-ul vine de fapt sa ceara o solutie credibila de functionare bugetara, un buget care sa aiba corespondent in realitatea economica. ... Totusi, trebuie sa acceptam realitatea ca nu putem da un salariu triplu unui angajat doar datorita simplului fapt ca este bugetar.
Declaratiile neconforme cu realitatea date de fermieri au paralizat pentru o saptamana activitatea Directiei Agricole, care trebuie acum sa verifice cine a avut culturile afectate de calamitati pentru ca producatorii sa-si poata primi la timp subventiile pe suprafata.
"Ne propunem sa verificam realitatea fizica a tuturor tranzactiilor, indiferent de numarul acestora, mergand pana la furnizorul initial, deoarece exista dubii cu privire la realitatea faptica a operatiunilor comerciale.
Surse din cadrul Realitatea-Catavencu au declarat, pentru MEDIAFAX, ca, de la 1 ianuarie 2010, cotidianele Business Standard si Cotidianul nu vor mai fi editate in cadrul grupului, iar pentru vanzarea agentiei de presa NewsIn se poarta negocieri.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics.ro ca a intrat in posesia unei informatii bomba de ultima ora care sustine ca postul Realitatea TV se pregateste sa isi schimbe, curand, proprietarul.
La acea vreme, postul de stiri Realitatea TV - unic in peisaj, pentru ca Antena 3 a fost lansata abia in 2005 -, avea o pozitie favorabila PSD si se afla in mainile afaceristului Silviu Prigoana.
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
sa-i victimizeze si sa-i degajeze de la "Realitatea TV", ca sa se scoata Vantu fata de Basescu. ... Sigur ca nici "Realitatea" nu-i mai breaza. ... Realitatea asta e.
Sorin Ovidiu Vantu isi vrea Realitatea inapoi Confruntarea dintre Ghita si SOV se poarta atat pe cale juridica, cat si in forta, cu bodyguarzi care scartaie nervos bolizi prin curtea televiziunii. Disputa pe Realitatea TV se ascute.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Realitatea este ca termocentrala ieseana este aproape in colaps si anunta pierderi programate de aproape 100 milioane lei pentru acest an. ... De cele mai multe ori s-a actionat doar sub impulsul ideilor si propunerilor unor oameni si institutii din afara care nu cunosc realitatea oraselor.
google-analytics.com