Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (2.91 secunde)
"Azi, 16.08.2010, anunt public demisia mea din Realitatea Media", noteaza Turcescu pe Twitter. Robert Turcescu a anuntat ca si-a dat demisia din Realitatea Media.
Realitatea este ca, treptat, la nord de 35 de ani viata devine cliseu.
- Arta trebuie sa fie realitatea insasi. Arta nu este o evadare din realitate, ci o intrare in realitatea cea mai adevarata, poate in singura realitate autentica.
Mai mult decat atat, ea demonstreaza gradul de deschidere al Bisericii Romano-Catolice in aceasta chestiune si poate fi considerata prima declaratie complexa si pozitiva facuta vreodata in ceea ce priveste realitatea fenomenului OZN/extraterestri, din partea unui reprezentant important al unei religii majore din lume.
REALITATEA.NET: ... Armata turca sustine ca a preluat controlul puterii, intr-un comunicat oficial, citat de Realitatea TV. ... REALITATEA.NET
- Criticile privind realitatea rapirilor presupun ca extraterestrii gandesc intocmai ca si noi. ... Ei nu ar fi niste fiinte venite din spatiul cosmic, ci fapturi elementare sau ultra-terestre care pot parasi domeniile lor si sa interactioneze cu realitatea noastra.
Multumita progresului tehnologic, in curand realitatea virtuala, simulata pe calculator, de pilda in interiorul unor jocuri sau in ceea ce numim deja second life, nu o vom mai putea deosebi de lumea reala.
- Pisicile pot reflecta, de asemenea iluzii care le au altii despre tine sau din lumea care iti da un fals sentiment de putere sau de control - In vise, pisicile simbolizeaza o iluzie, mai exact o credinta falsa pe care ai construit-o si in care alegi sa crezi, desi realitatea este cu totul alta.
De fapt, numai teoretic se lucreaza intens, pentru ca, in cursul zilei de ieri, 3 iulie a.c., din dorinta de a vedea cu proprii nostri ochi cum anume actioneaza Directia Apelor Dobrogea Litoral, am constatat, nu neaparat cu surprindere, ca intre cele comunicate de DADL si realitatea din teren este o mare diferenta.
Postul Realitatea TV a primit o scrisoare de atentionare din partea Consiliului National al Audiovizualului, pentru ca sambata, 29 noiembrie, in cadrul editiei speciale difuzate sub genericul "Povara creditelor", l-a intervievat telefonic pe Dan Vlaicu, candidat PNL, prezentat numai in calitate de presedinte al ANPC.
Fostul sef al SIE Claudiu Saftoiu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu.
Candidatul PSD+PC Mircea Geoana ar castiga alegerile prezidentiale din 6 decembrie, daca contracandidat l-ar avea pe actualul presedinte, Traian Basescu, arata un sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitatea TV.
Puteti citi in continuare ideile lui Johannis, de la Realitatea TV.
Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Aveti o explicatie pentru faptul ca SOV a renuntat la Realitatea? ... La fel, nu-mi inchipui ca pe mine ma va chema vreodata Realitatea sa comentez ceva, decat daca vor sa ma omoare in direct.
Nume precum cele ale lui Rusanu, Nini Sapunaru, Dinu Vama, va mai spun ceva legat de vami. • Realitatea e una singura. ... Discutam despre realitatea acestui fapt. ... mai da stapane, cand nu asta este realitatea.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. ... (...) Inteleg ca aveti sechestru la Realitatea. Striblea: E amuzant ce spuneti.
Premierul Emil Boc a continuat, marti seara, la Realitatea TV, ce a inceput pe 15 februarie, cand s-a razgandit subit, la fel ca Tariceanu in 2005, si a dat peste cap planul debarcarii sale.
Dinescu si al celorlalti membri ai cenaclului junimist de la Realitatea. ... Indiferent insa de cum am privi lucrurile, realitatea este ca ne aflam la sfarsitul unui ciclu politic. ... Realitatea e altceva.
in al cincilea an de apartenenta la UE, Romania e din ce in ce mai departe de realitatea europeana. ... Altfel, ceea ce traim acum nu are nimic in comun cu realitatea Uniunii Europene de astazi, cu principiile enuntate de parintii sai fondatori sau cu ceea ce-si doresc romanii.
Premierul Emil Boc este invitat, la aceasta ora, la Realitatea TV. ... Editia speciala poate fi urmarita pe REALITATEA.NET/LIVE. ... Contactat de REALITATEA.NET insa, liderul grupului PDL din Parlamentul European a dezmintit scenariul, asigurand, de altfel, că
google-analytics.com