Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (4.26 secunde)
Realitatea.net informeaza: ... Organizatia judeteana a PDL are insa un favorit pentru postul de candidat in colegiul de parlamentar lasat liber de Victor Surdu, in persoana lui Simion Maftei, fost sef al Romsilva, au declarat pentru REALITATEA.NET, surse din partid.
In replica, liderii maghiari au incercat sa-i forteze mana lui Emil Boc si sa obtina inca un portofoliu pe langa cele patru detinute deja, informeaza realitatea.net.
B365.realitatea.net:
B365.realitatea.net: ... realitatea.net)
B365.realitatea.net: ... Exista, sigur, niste voci in PDL sector 6, dar si din afara partidului - anumite ONG-uri - care fac presiune pentru ca Poteras sa nu mai fie candidat", a declarat pentru REALITATEA.NET secretarul general al PDL Bucuresti, Vasile Gherasim.
REALITATEA.NET: ... Mai intai sunt roman si apoi membru al unui partid politic", a declarat pentru REALITATEA.NET, Grosu, care este senator de Mures, fost PSD.
Mai mult, s-a aratat ca emitentul actului administrativ nu isi poate revoca propriul act pentru considerente de oportunitate, aceasta putandu-se face doar pentru motive de nelegalitate. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/curtea-constitutionala-ponta-nu-poate-lua-bani-de-la-primari_945742.html#ixzz1vnVtCdSF
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat astazi, la videochatul REALITATEA.NET Live, ca Guvernul se uita cu invidie la cele 13 miliarde de euro care vor ajunge la Banca Nationala in urma imprumutului extern.
Arheologii duc acum o lupta contra timpului pentru a salva cat mai mult din ceea ce au descoperit aici, transmite Realitatea.Net. ... Descarcarea urmeaza sa se faca pana pe data de 5 iunie", a precizat Boagiu, citata de Realitatea.Net.
B365.realitatea.net informeaza: ... De asemenea, pe lista prioritatilor se afla si finalizarea lucrarilor la noul terminal Plecari al Aeroportului Henri Coanda (Otopeni), potrivit programului de guvernare publicat de realitatea.net.
b365.realitatea.net: Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Potrivit CNADNR, deschiderea oficiala a circulatiei pe o cale a autostrazii A2, Tronsonul Cernavoda - Medgidia, va avea loc in 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavoda, informeaza realitatea.net.
REALITATEA.NET: ... REALITATEA.NET iti da cateva sugestii de mesaje, sms-uri si urari de Florii. MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URARI DE FLORII • Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.
Infobrasov.net: ... Opozitia a ripostat ferm, acuzand guvernul ca ar "infrumuseta realitatea". Realitatea e, si asta nu poate ascunde Raportul, ca, pe mai departe, intre 14 si 15 la suta din cetatenii germani sunt amenintati de saracie.
REALITATEA.NET: ... www.realitatea.net
Realitatea.net informeaza: ... Realitatea.net
B365.realitatea.net informeaza :
Realitatea.net informeaza : ... Reprezentanti ai Politiei au declarat pentru REALITATEA.NET ca, in prezent, criminalistii se afla la fata locului, pentru cercetari in vederea stabilirii cauzele decesului.
Tot ieri, Lucescu a fost vizitat la spital de patronul lui Sahtior DDonetk, Rinat Ahmetov. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratie-soc-a-lui-lucescu-vatmanul-m-a-lovit-intentionat_902221.html#ixzz1ix9ZoNtu
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Daca va intrebati cum au fost posibile toate acestea, raspunsul l-a oferit aseara, la Realitatea TV, chiar Traian Basescu:
google-analytics.com