Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (2.86 secunde)
Din putinele "articole" postate (nesemnate) rezulta ca "fantoma" a aparut pe net in urma cu cateva zile.
Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. In acelasi timp, Adrian Ursu - redactor-sef al publicatiei in ultimul an - a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Realitatea TV - 12%; ... • Realitatea TV - 24%; ... TVR 2 - 43%, Antena 1 - 42%, Realitatea TV - 37% • Credibilitate - Pro TV - 65%, TVR 1 - 64%, Antena 1 - 61% • Agenda cetateanului - TVR 1 - 71%; ... Realitatea TV - 52%;
Sebastian Lazaroiu are emisiune la Realitatea TV Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu va aparea, de duminica, la Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, ca invitat permanent al emisiunii "Romania politica".
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. Realitatea TV pregateste o lovitura de imagine. ... Mihai Tatulici, realizator TV la Realitatea TV, a oferit detalii in exclusivitate pentru Paginademedia.ro. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Oreste Teodorescu este interzis la Realitatea TV. ... pentru ca nu a marsat la Partidul Realitatea. ... Nu va mai aparea la postul de stiri Realitatea TV, iar motivele pentru care acesta ar fi cenzurat sunt politice.
Sindromul discordant (Schizofrenia) este o dereglare psiho-mentala marcata de tulburari de personalitate, inadaptabilitate si incapacitatea de a percepe lumea si realitatea inconjuratoare asa cum sunt, realizand o perceptie distorsionata a fenomenelor si experientelor cu care individul se confrunta, traind intr-o permanenta confuzie, contradictie, fantasmagorie, intre o lume interioara imaginara si realitatea inconjuratoare.
Cistigul salarial mediu brut va ajunge, in 2010, la 1.670 lei/luna, fata de 1.130 lei/luna in 2006, iar cel net va creste cu 422 de lei fata de anul acesta, urmind sa ajunga la 1.260 lei/luna, potrivit prognozei preliminare de toamna a Comisiei Nationale de Prognoza.
  Fondul Proprietatea (FP) a inregistrat pierderi de 3,42 miliarde de lei anul trecut, fata de un profit net de 313,1 milioane de lei in 2007, pe fondul unor ajustari pentru pierdere de valoare a imobilizarilor financiare, potrivit rezultatelor financiare preliminate si neauditate ale societatii.
57 din 2008, "au acces la locuinta sociala, in vederea inchirierii, familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoana, realizat in ultimele 12 luni, sub nivelul castigului salarial mediu net lunar pe total economie, comunicat de Institutul National de Statistica in ultimul Buletin statistic anterior lunii in care se analizeaza cererea, precum si anterior lunii in care se repartizeaza locuinta" (modificare adusa art.
Salariul mediu net pe economie a crescut in ianuarie cu 5,2 la suta fata de luna precedenta, ajungand la 7.233.398 de lei, iar castigul salarial mediu brut s-a cifrat la 9.514.658 de lei, in scadere cu 2,2 la suta, informeaza Institutul National de Statistica (INS).
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Astfel, DGFPJ Galati a stabilit normele de venit, respectiv venitul net impozabil pentru fiecare categorie de produs agricol, precum si valoarea impozitului aferent cistigului respectiv.
Salariul mediu net a inregistrat in august o mica scadere fata de luna precedenta, si anume de 0,1%, ajungand la 841 de lei, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Salariul mediu nominal net in octombrie a fost cu 0,6% mai mare fata de luna anterioara, crescand la 866 de lei.
Acest lucru se datoreaza faptului ca bancile au tinut cont de solicitarea BNR de a lua în calcul un nivel al cheltuielilor de subzistenta asimilate cosului minim lunar în valoare de 735 de lei pentru o familie de trei persoane (245 de lei pe persoana deductibili din venitul net).
Proiectarea si executia echipamentelor de automatizare pot aduce profit anual net de miliarde. ... Suma cu care se poate începe se ridica la 100.000 de euro, însa, dupa amortizarea investitiei, profitul net poate ajunge de câteva ori mai mare decât investitia initiala.
De altfel, compania Oil Terminal Constanta, listata la Bursa de Valori Bucuresti a afisat pe primul trimestru din 2007, un profit net de 546.700 lei, de circa zece ori mai mic fata de intervalul similar din 2006.
google-analytics.com