Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (4.60 secunde)
Cristi Selaru, Redactor) Cozmin Gusa a afirmat la Realitatea TV ca manipularea legata de Sorin Oprescu este una uriasa, desi nu pare si ca Primaria Capitalei a fost o VACA DE MULT PENTRU SANTAJISTI, carora acum le este extrem de frica de ceea ce ar putea denunta fostul edil al Capitalei.
Realitatea TV, incotro? Realitatea Media pierde contestatiile dupa ce i-a fost declarat falimentul. ... Iulia Bunea) Noi decizii ale justitiei in cazul Realitatea TV, care pun sub semnul intrebarii viitorul postului de televiziune.
SIF Banat-Crisana (SIF1) a obtinut un profit net de 97,978 milioane de lei (28,648 milioane de euro) pe primele 11 luni din 2006, cel mai mare nivel dintre toate cele cinci societati de investitii financiare, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC).
In majoritatea judetelor tarii, castigul salarial mediu net se situeaza sub media pe tara. ... In 11 judete, salariul mediu a fost sub 1.000 de lei net.
Mai exact, conform Codului fiscal, contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole, castigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare, in cazul societatilor inchise, castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract si orice alte operatiuni de acest gen, se mentioneaza intr-o analiza realizata de ApexTeam, remisa recent redactiei.
Cel mai citat site in presa scrisa este Hotnews.ro, cu 53 de preluari, urmat de rtv.net (33),realitatea.net (32), sport.ro (16) si evz.ro (10).
Analistul politic Dan Andronic scrie pe blogul sau ca situatia este grava pentru Realitatea TV. ... Cifrele cu pierderile si castigurile televiziunilor pe 2008, publicate de Ministerul finantelor, arata ca Realitatea Media SA conduce detasat in topul pierderilor, cu 76,3 milioane de lei.
Mihnea Vasiliu, director divizia Quality a Grupului, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca ziarul Cotidianul, editat de Grupul Realitatea-Catavencu, va fi inchis temporar, precizand ca publicatia nu se inchide, ci se ia o pauza pana la gasirea unui investitor. ... Se incheie editarea lui de catre Realitatea-Catavencu.
Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a confirmat ieri ca este noul actionar majoritar al trustului de presa Realitatea, dupa ce a cumparat, de la copiii lui Sorin Ovidiu Vantu, 90% din actiuni, contra unei sume "confidentiale", dar care i-a permis fostului proprietar "sa-si recupereze investitia".
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
Pentru un venit brut de 4 milioane de lei, impozitul platit va fi de 131.200 lei (fata de 183.600 lei), rezultand un castig net de 52.400 lei.
Salariul mediu net al romanilor a crescut cu doi lei in iunie. Potrivit unor date puse la dispozitie ieri de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu net a fost in iunie de 835 de lei, cu 0,2% mai mare decat in luna anterioara.
Guvernul a aprobat actualizarea venitului mediu net lunar pe membru de familie luat in considerare la acordarea subventiei de la bugetul de stat prevazuta de Legea locuintei nr. ... Cuantumul subventiei se stabileste anual de Guvern in raport cu venitul mediu net lunar pe membru de familie, potrivit normelor aprobate.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii. ... Fiind momentul asta cu miza mare, banuiam ca Realitatea vrea sa-si tina oamenii acolo, stii.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.
- Cum ii potolim pe astia de la Realitatea?. Realitatea TV, trebuie amintit, il ataca pe Basescu pentru ca Basescu sa nu ajunga presedinte. ... Nemaifiind Basescu presedinte, Realitatea nu mai avea o presiune sa-l atace, deci nu mai trebuia potolita.
Cistigul salarial mediu brut in luna februarie a fost de 8.748.696 lei, mai mic cu 8% fata de luna ianuarie, iar cel mediu net a fost de 6.740.914 lei, mai mic cu 6,8% raportat la aceeasi luna, informeaza Institutul National de Statistica, intr-un comunicat remis, ieri.
google-analytics.com