Cautare

137 de rezultate pentru "rasturnat" (7.39 secunde)
Deoarece una e sa fie rasturnat de o revolta, una e sa fie rasturnat de o revolutie si una e sa fie rasturnat printr-o lovitura de stat.
Un autobuz cu pasageri s-a rasturnat de pe un dig din Tulcea. ... "Am fost anuntat in jurul orei 07:37 de un cetatean care era in trecere pe digul respectiv ca un autobuz este rasturnat.
Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat in Ungaria. ... Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat luni dimineata, in localitatea Mako din Ungaria, aproape de granita cu Romania, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... UPDATE 10:12 Autocarul era condus de un sofer turc si s-a rasturnat din pricina carosabilului umed. ... Autocarul s-a rasturnat pe raza comunei Baldovenesti, iar 16 persoane au fost ranite.
Microbuzul rasturnat pe DN 15 facea curse regulate Praga-Orhei (Republica Moldova);
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis. ... Din primele informatii, se pare ca soferul unui TIR, incarcat cu lazi de bere, a pierdut controlul masinii si aceasta s-a rasturnat.
Un camion incarcat cu bere s-a rasturnat la intrarea in Constanta. Sute de sticle au ajuns pe sosea dupa ce intr-o curba camionul a intrat in balans, iar toata marfa depozitata in camion s-a rasturnat.
Un autocar cu peste 40 de turisti romani, care veneau din Olanda, s-a rasturnat la Nadlac. O persoana a murit Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat la 12 kilometri de Punctul de Frontiera de la Nadlac.
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Cum poate fi rasturnat acest tip de rationament, ca presedintele Klaus Iohannis sa poata fi acuzat ca a incalcat Constitutia sau ca a facut altceva rau, in sensul de a se angaja vizibil in campania electorala si dupa, luand partea PNL?
Potrivit raportului dat publicitatii si citat de presa germana (Hamburger Abendblatt sau Spiegel On Line), în urma acestuia, Loganul s-ar fi rasturnat la viteza de 65 km/h.
In localitatea Ciocaboca, "masina s-a rasturnat la un viraj spre dreapta, luat cu viteza prea mare", dupa cum a precizat insusi copilotul Victor Ponta.
Acestia m-au legat de pamant si mi-au rasturnat orice nadejde spre pamant. ... - Cand mi-am zidit casa pentru viata lunga si linistita, ei au rasturnat-o si m-au izgonit afara.
Autoritatea pentru Turism a dispus un control la agentia Mareea Travel Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, a dispus un control la agentia de turism Mareea Travel, care a organizat circuitul in Muntenegru si Croatia, in cadrul caruia autocarul care transporta turistii romani s-a rasturnat intr-o prapastie.
Un microbuz s-a rasturnat dupa ce a lovit un alt autoturim. Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului.
Soferul a blocat volanul cu o sticla si filma drumul de pe bancheta din spate. In cele din urma, masina s-a rasturnat pe marginea autostrazii.
Un sofer beat si fara permis din Brasov a fost prins abia dupa ce a lovit autospeciala Politiei si o alta masina, iar apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.
O cisterna incarcata cu 12 tone de GPL s-a rasturnat, miercuri, pe un drum judetean din Teleorman. Zona a fost izolata de autoritati.
Teoretic, Milosevici a fost rasturnat de sirbi. Saddam a fost rasturnat de americani. Judecarea de un Tribunal Penal International ar fi adincit in lumea araba si in lume impresia de rafuiala a Ocupantului.
Teoretic, Milosevici a fost rasturnat de sirbi. Saddam a fost rasturnat de americani. Judecarea de un Tribunal Penal International ar fi adincit in lumea araba si in lume impresia de rafuiala a Ocupantului.
google-analytics.com