Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (3.45 secunde)
Noua vieti pentru orice rasa? Pisicile nu se maturizeaza toate la aceeasi varsta, acest aspect depinzand si de rasa din care fac parte.
Crescatorii de animale din judet au pierdut sansa de a beneficia de subventii substantiale din partea statului pentru achizitionarea de animale de rasa. ... nu mai exista animale de rasa pe raza judetului Galati.
Mary Rodwell, specialist hipnoterapeut si expert OZN, spune ca a petrecut ani de zile studiind Copiii din stele (Starchilds) - o rasa de fiinte hibride, care se presupune ca provin de la extraterestri, adaugand ca se pare ca locuim, pe planeta noastra, laolalta cu noi specii de oameni.
Orice corcitura intre aceste rase si o alta rasa se afla sub incidenta legii. Danezii nu protesteaza Politia daneza are dreptul sa solicite de la orice proprietar un act care sa ateste rasa, provenienta si anul nasterii cainelui.
Crescatorii de animale vor fi sprijiniti financiar pentru a cumpara vaci, oi si capre de reproductie de rasa, executivul alocand in acest sens 20 de milioane de lei, bani care vor putea fi cheltuiti pana la sfarsitul lui 2006, a declarat, ieri, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur.
Cerandu-i-se sa se intoarca si mai mult, pana unde acestia existasera, Joe a vorbit de indivizi foarte mari care purtau haine foarte stranii, dand si multe alte detalii despre o veche rasa fortata sa-si abandoneze planeta in urma unui dezastru cataclismic.
'Rasa portocalie este condusa de o grupare tip enclava. Rasa romanesca este condusa de aceeasi grupare tip enclava. ... Zic rasa, cetatenilor romani pentru ca suntem clasati si caracterizati asemeni unei rase care deranjeaza elita portocalie.
Fermierii care vor sa achizitioneze animale de rasa trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, impuse de Guvern.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva inregistreaza pierderi de 2 milioane de euro anual, din activitatea de crestere a cailor de rasa. ... Aldea sustine ca Regia ar renunta la cresterea cailor de rasa, insa nimeni nu doreste sa o preia.
Fiscul vrea sa stie ce propietati au romanii, ce valori, bunuri sau animale de rasa scumpe.
Prajitura de foi cu gem si nuca • 1 cana cu zahar • 1 cana cu ulei • 2 lingurite esenta de vanilie • 1 pliculet cu praf de copt • 1/2 lingurita rasa cu sare Citeste si:
Giovanna afirma ca i s-a transmis ca veneticii au nevoie de oameni pentru a crea o noua rasa hibrida, intrucat ei insisi nu se mai pot reproduce datorita radiatiilor care i-au afectat pe planeta lor si in cursul calatoriilor cosmice.
FARCAS) In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa.
Rasa din care face parte galinaceea determina culoarea cojii oului.
Oricum ar fi, taranul este nevoit sa renunte la stilul de viata morometian, la bufetul unde bea pe datorie si sa se apuce de crescut animale de rasa si sa ridice ferme occidentale.
Principala "rasa" de extraterestri careia "i s-a incredintat" misiunea sa ne supravegheze ar fi "cenusiii", acei omuleti de circa 1-1,30 metri, fara par, cu ochii mari si hipnotici, pomeniti in foarte multe rapoarte asupra rapirilor.
Mii de oameni au semnat aceste cereri, plecand de la banuiala ca fiintele extraterestre au incheiat cu cercuri guvernamentale din SUA tratate secrete care implica intreaga rasa umana.
Cea mai interesanta ipoteza cu privire la cranii a fost aceea ca ele reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant.
Baza de calcul la fixarea pretului de pornire este stabilita conform valorii de inventar, la care se mai adauga un beneficiu variabil in functie de conjunctura pietei, nivelul de pregatire si performanta, rasa si utilitatea (cai de munca, agrement sau sport).
Mohanu a mentionat ca la prima licitatie, organizata la 12 aprilie la herghelia din Mangalia, Romsilva a vandut doar cinci cai din rasa pur-sange arab, contra sumei de 140 de milioane de lei pe animal, din 48 de cai scosi la vanzare.
google-analytics.com