Cautare

114 de rezultate pentru "rana" (2.97 secunde)
Poate ca inca avem acea durere psihica, acea rana. Poate ca simtim ca multe din relatiile noastre nu s-au incheiat.
Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rana, nu ca sa doara, ci ca sa vindece. Dan Teodorescu stie sa puna inteligenta in slujba umorului fin sau chiar sarcastic.
Se implinesc 73 de ani de la una dintre cele mai mari tragedii din istoria neamului romanesc, o rana ramasa deschisa, dar si un moment de reflectare asupra acestui Katyn romanesc."Un copil care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii" afirma Nicolae Iorga, acest genocid fiind abandonat in tacere, uitare si nepasare, o poveste cunoscuta de prea putini romani.
Event FB â€" http://on.fb.me/1N8rivT Ziua de 30 octombrie ramane o rana deschisa pentru noi toti.
Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum Buze (feat What's Up), Sare pe rana (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin beaturi si videoclipuri inedite.
- rana lor narcisica e materiala, pe care o convertesc in morala cu o constiinta vinovata (vor sa para ca au revendicari morale desi stiu ca sunt concrete).
Ca il durea adanc, ca o rana deschisa, soarta satului romanesc, marturie ramanand si multele pagini ale revistei Agricultura, pe care a condus-o incepand din 1993.
Timpul vindeca orice rana?! Nu-i adevarat! Invatam sa traim cu durerea de a fi pierdut pe cineva drag, intr-o lume noua care ne devine tot mai rece, tot mai straina.
Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim Hatz (feat Shift), Cand lumea e rea (feat Ioana Ignat), Buze (feat What's UP), Buna, ce mai zici?, Sare pe rana (feat RUBY), Banii si Nu poți sa ma uiti (alaturi de AMNA).
Gutui proaspete ampotriva intoxicatiilor medicamentoase In cazul muscaturilor de insecte, se pune pe rana o bucata de panza anmuiata in suc de gutuie;
Pe 27 ianuarie s-au implinit 68 de ani de la momentul cand lagarul de exterminare de la Auschwitz-Birkenau a fost eliberat, punandu-se astfel capat unui genocid inimaginabil, care a lasat o rana adanca in istoria noastra europeana.
Uneori se observa o rana la nivelul pielii, o ulceratie sau indurare (T4). Tumora s-a raspandit la nivelul ganglionilor limfatici axiali care sunt fixate (N2) fara diseminare la distanta (Mo).
Literatura de specialitate mai subliniaza ca, in cazul sporturilor colective (rugby, judo etc.), exista riscul transmiterii VHB prin contactul direct cu o rana sangeranda.
In timp ce ii cauta, nepotul de 6 ani s-a intors cu o rana la picior si a povestit ca el si fratele sau au fost atacati de caini.
In timp ce ii cauta, nepotul de 6 ani s-a intors cu o rana la picior si a povestit ca el si fratele sau au fost atacati de caini.
Printul Philip a povestit ca Mountbatten, care a devenit, din 1954 pana in 1959, First Sea Lord Admiral al flotei britanice cel mai inalt rang in Marina Re-gala, si a fost comandant al Flotei din Medite-rana in anii ‘50, a avut un interes deosebit in OZN-uri si a vazut personal OZN-uri de la mica distanta.
Cicatricele keloide, spre deosebire de cicatricele hipertrofice, depasesc ca dimensiuni rana initiala, continuand sa creasca si dupa ce leziunea s-a vindecat.
Rata cand nu are ce face isi face singura rana-n fund cu ciocul! • Americanii si occidentalii au esuat pretutindeni din 2001 incoace:
Se poate folosi si pentru infectiile pielii, extern, aplicat direct pe rana. Mai mult, controleaza glandele sudoripare si te fereste de transpiratia excesiva, daca se aplica pe piele, dupa baie.
Uneori se observa o rana la nivelul pielii, o ulceratie sau indurare (T4). Tumora s-a raspandit la nivelul ganglionilor limfatici axiali care sunt fixate (N2) fara diseminare la distanta (Mo).
google-analytics.com