Cautare

289 de rezultate pentru "raluca" (2.91 secunde)
Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat ieri ca renunta la mandatul de euro-observator pentru ca vrea sa se ocupe mai mult de activitatile de la Camera, respectiv proiectele pe care le are ca presedinte al Comisiei de Cultura.
Deputatul Mona Musca (foto), scutita de sanctiune, a remarcat ca "prostia" este singura explicatie pentru sanctiuni, iar deputatul Raluca Turcan a spus ca nu renunta la opiniile sale.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Raluca Turcan considera ca PDL are unele vulnerabilitati la nivelul "comunicarii cu oamenii" Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, la Realitatea.net, ca formatiunea politica din care face parte are nevoie de o noua abordare in comunicarea cu oamenii.
Actualii vicepresedinti ai PDL, Raluca Turcan si Ioan Oltean, ca si presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, au de gand sa intre in competitie.
Puterea ar trebui sa ia masuri dure impotriva Opozitiei Raluca Turcan a declarat, joi, ca puterea ar trebui sa apeleze la "masuri extreme, dure" impotriva parlamentarilor Opozitiei aflati in protest parlamentar, una dintre acestea fiind inlocuirea celor care detin functii in comisiile parlamentare.
Raluca Basturescu, administrator al firmei constructoare SC Meijers Building Systems SRL a admis ca nu a fost montata nici o pancarta cu informatii privind durata, destinatia si beneficiarul show-room-ului pentru simplul motiv ca nu a fost comandata. "Dar o vom monta si pe aceea", ne-a declarat Raluca Basturescu.
De pilda, Butterfly Effect SRL, detinuta de Raluca Mihai, o tanara din Craiova de nici 30 de ani. ... Ne bazam si pe proiectele pe care le vom accesa pe POS Mediu", spune Raluca Mihai.
De mentionat revenirea in competitiile oficiale a sportivei Raluca Dumitrascu, de la CS Universitatea Craiova, care s-a impus la categoria 44 kg, sub 23 de ani, dupa ce a disputat finala in compania colegei sale de sala, Amalia Doana (CS Universitatea Craiova).
Simpaticul Agent Vip a facut echipa cu Raluca Moianu sambata, la Coffeol, unde au desemnat impreuna castigatorul unui premiu constand in cafea pentru tot restul anului. ... Chiar eu am scris literele pe paharele de cafea, pe care le-am impartit alaturi de Raluca Moianu celor prezenti.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
Raluca si Walter Zenga s-au bucurat de sarbatori frumoase, in familie, dar si alaturi de prieteni apropiati.
Iata ce sfaturi de beauty are pentru noi - Raluca Zenga, autoarea Manualului Mamicii ZEN, care in curand va lansa un frumos manual de beauty. ... Da, pentru ca atenția fata de ceea ce punem pe piele este o extensie a sanatații noastre!, va recomanda Raluca Zenga.
Luni, 20 martie, la ora 19.00, va avea loc un atelier de creatie de parfumerie naturala sustinut de Raluca Vasile.
Cand ma uit la hainele vechi ma ia cu ameteala si atunci imi dau seama de miracolul din viata mea", a declarat Raluca Badulescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
E important de spus, fiindca Raluca este, dincolo de episodul salbatic pe care l-a traversat, victima lor. Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014.
Doamna deputat Raluca Turcan a prins glas si foarte senina ne spunea deunazi ca portocaliii PNL-isti au sustinut fara echivoc aceasta propunere legislativa si ca acum, zice d-na deputat Raluca Turcan:
Desi locuieste de ani buni in afara tarii, casatorita fiind cu celebrul antrenor Walter Zenga, Raluca Zenga se simte in continuare legata de tara sa si petrece asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.
Comentariile Dorinei Mihailescu au generat un schimb dur de replici intre aceasta si presedintele comisiei, Raluca Turcan, deputat PNL.
google-analytics.com