Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (4.10 secunde)
E important de spus, fiindca Raluca este, dincolo de episodul salbatic pe care l-a traversat, victima lor. Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014.
Doamna deputat Raluca Turcan a prins glas si foarte senina ne spunea deunazi ca portocaliii PNL-isti au sustinut fara echivoc aceasta propunere legislativa si ca acum, zice d-na deputat Raluca Turcan:
Desi locuieste de ani buni in afara tarii, casatorita fiind cu celebrul antrenor Walter Zenga, Raluca Zenga se simte in continuare legata de tara sa si petrece asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.
Comentariile Dorinei Mihailescu au generat un schimb dur de replici intre aceasta si presedintele comisiei, Raluca Turcan, deputat PNL.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Discutiile in contradictoriu privind modalitatea optima de realizare a raportului au fost oprite de presedintele comisiei, Raluca Turcan.
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
Intrebat despre tinerii liberali sanctionati de conducerea partidului, precum Cristian Boureanu sau Raluca Turcan, presedintele Camerei a spus ca ramanerea acestora in partid depinde numai de ei si de masura in care vor mai incalca codul etic.
Ceilalti doi liberali care contesta actuala conducere a partidului sunt Cristian Boureanu si Raluca Turcan, primul dintre ei aflandu-se la un pas de a fi exclus din PNL, in urma deselor sanctiuni pe care le-a primit deja.
Turcan acuza "stilul falimentar al lui Tariceanu & Co." La randul sau, deputatul Raluca Turcan si-a anuntat demisia din functia pe care o detine in BPC al PNL, motivand ca nu vrea sa fie partasa la "stilul falimentar al lui Tariceanu & Co.
Astfel, daca unii spuneau ca PNL a fost prea politicos si ingaduitor cu persoanje precum Raluca Turcan, altii erau de parere ca opozitia din propriul partid ar trebui ignorata cu totul, pentru ca s-a ajuns la martirizarea mediatica a dizidentilor.
Nici mai tinerii exclusi din PNL, Cristian Boureanu si Raluca Turcan, nu au fost uitati, ambii find promovati in functii de vicepresedinti.
Funar i-a nominalizat printre acestia pe Radu Berceanu, Nicolae Vlad Popa, Ioan Talpes Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Sorin Paveliu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat vineri Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta prin care studentii cu viza de flotant sa poata vota in orasele unde studiaza, pentru a nu fi nevoiti sa mearga in localitatile de domiciliu, aratand ca liberalilor le este frica de noile generatii.
Stolojan nu se implica pentru Basescu, in campanie, Stoica ori Raluca Turcan, cea atat de vocala altadata, nici atat. ... Resentimentele vizavi de liberalii captivi la PD-L Stoica, Stolojan, Flutur, Pinalti sau Raluca Turcan sunt, inca, prea mari.
Senatul a respins, in sedinta de plen de miercuri, propunerea legislativa privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) si a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), initiata de Raluca Turcan (PDL), dupa ce proiectul fusese respins de Camera Deputatilor , informeaza Mediafax.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan comenteaza sambata, pe blog, ca Teo, la nici doua luni de la intrarea in Parlament, se dezice zambind de PD-L ca sa primeasca aplauzele fericite ale Opozitiei.
Inaintea sedintei BPN de luni seara, secretarul executiv Elena Udrea si vicepresedintele Raluca Turcan au declarat ca Boc trebuie sa-si faca datoria in ceea ce priveste remanierea. ... (Mediafax) Raluca Turcan:
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a declarat ieri ca remanierea Guvernului este obligatorie, ca sprijinul Guvernului in Parlament "depinde de cat de transant si realist se va face aceasta remaniere".
google-analytics.com