Cautare

2592 de rezultate pentru "radu" (4.78 secunde)
Membrii PD, prin vocea deputatului Radu Dragus, sint ingrijorati ca scandalurile din PNL dezavantajeaza si colegii de alianta, respectiv Partidul Democrat si duc la pierderea imaginii pe care o are partidul respectiv.
Radu Poenaru Nascut in 1928, Radu Poenaru provenea dintr-o veche familie din Oltenia, care numara in ascendenta sa conducatori de osti, ctitori ai invatamintului modern romanesc, precum cunoscutul Petrache Poenaru. ... vazind casa golita de toate valorile, vindute pentru a trimite pachete celor din inchisoare, Radu isi pierde mintile.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Ultimii audiati au fost ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, senatorul PRM Gheorghe Funar si fostul director al SRI, Radu Timofte. ... In timpul audierilor, Radu Berceanu a spus ca presedintele nu a intervenit pe timpul mandatului sau in favoarea nici unei firme.
Si totusi, dupa cum arata primarul Radu Mazare chiar deunazi, intr-o conferinta de presa, Guvernul Tariceanu, liberal, ne ia din bani. ... Domnule, dar pe Radu Mazare n-ai putut sa il inveti sa faca lucrurile astea? ... Sa zicem Radu Mazare?
Radu Babus, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, i-ar dedica lui Daniel Morar, seful Directiei Nationale Anticoruptie, o serenada. Motivul il constituie dosarele intocmite impotriva lui Radu Babus, directorul RAEDPP declarandu-ne ca nici nu stie cate dosare a "colectionat" de-a lungul timpului:
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca speculatiile aparute odata cu candidatura lui Radu Duda la Presedintie, privind sustinerea acestuia de catre omul de afaceri Dinu Patriciu, nu influenteaza competitia, mentionand ca pozitia lui Patriciu in acest caz e aceea a unui liberal devotat.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Senatorii PSD vor cu orice pret sa modifice ordonanta despagubirilor pentru regele Mihai, iar cei ai PPRM sa taie fondurile guvernamentale destinate principelui Radu.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi. ... PNL si circ Dupa cuvintari, si-a intrat in rol presedintele conferintei, Dan Radu Rusanu, cel care l-a si ajutat pe Morega sa devina presedinte interimar al PNL Gorj.
Nici ca am ajuns cu bine la sediul "biroului judetean", si asta dupa o jumatate de ora de cautari, in care am pierdut timpul incercand sa dibuim urme de liberali, ca am si intrat in subiectele pregatite de actualul presedinte al PNL Zalau, Radu Nistorescu.
Democratii, prin Radu Berceanu, au profitat de prevederile noului Regulament, care introduce inca doua posturi de chestor, si au solicitat ca nu doar acestea sa fie redistribuite intre grupurile parlamentare, ci toate functiile din biroul de conducere al Senatului.
Presedintele Partidului Romania Mare, filiala Constanta, Radu Comanici, a atras atentia, in cadrul conferintei de presa de ieri, 22 februarie a.c., asupra "situatiei scandaloase de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Murfatlar, unde lucrurile sunt cusute cu ata alba".
Radu Beligan. ... Contrabasistul - RADU GHEORGHE; ... Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala:
Mircea Radu a devenit tata sambata dupa-amiaza. ... Mircea Radu sustine ca fiul sau are deja voce de prezentator de televiziune. ... Este o imagine care nu o sa mi stearga niciodata", a spus Mircea Radu pentru TVR.
Radu Ille: "Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui. ... Era cald, frumos", a spus Radu Ille.
Plangerea pe care primarul Constantei, Radu Mazare, a formulat-o impotriva presedintelui PD Constanta, Stelian Dutu, nu a avut castig de cauza, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei dispunand neinceperea urmaririi penale a deputatului democrat. ... primarului Radu Mazare)".
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
google-analytics.com