Cautare

2592 de rezultate pentru "radu" (2.78 secunde)
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze. ... E din scurt", a declarat marti seara, in timpul emisiunii "Nasul", Radu Moraru.
Contactat, luni, Bobby Paunescu a spus ca nici el, nici familia lui nu mai sunt actionari la Vox News, Radu Moraru fiind cel care detine televiziunea.
Internationalul roman Stefan Radu a fost audiat, miercuri seara, timp de o ora si jumatate, de procurorul federal Stefano Palazzi din cadrul Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), in legatura cu gestul asemanator salutului nazist facut la finalul meciului castigat de Lazio, 3-1, cu Napoli, in Serie A, din 7 aprilie, din etapa a 31-a din Serie A.
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Aurel Mitran - directorul Teatrului Excelsior, Mugurel Vrabete de la Holograf, Alexandru Andries, Weinberger, Liviu Zamora - realizator la Radio Romania, actorul Radu Gheorghe si Natalia Guberna, precum si sotia actorului Ion Lucian, fostul director al Teatrul Excelsior.
Si de aceasta data primarul Radu Mazare nu a ratat ocazia de a se da in spectacol. ... Radu Mazare s-a deghizat in Regele Babilonului, Nabucodonosor.
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Artistul Radu Dinca din Bucuresti participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat cu prilejul Noptii Muzeelor, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In satul Nicula a inceput sa se picteze pe sticla pentru prima data in Romania", ne-a spus Radu Dinca.
Am primit ca pe un dar uimitor vestea ca ma sustineti" Premierul Victor Ponta i-a transmis actorului Radu Beligan, criticat recent pentru ca si-a exprimat sustinerea fata de candidatura sa la prezidentiale, o scrisoare publicata pe Facebook in care ii cere iertare.
Dl Plesu, fost ministru al Culturii, fost ministru de Externe, fost consilier prezidential, actualmente doar filozof si moralist s-a simtit deranjat de faptul ca maestrul Radu Beligan a gasit de cuviinta, in virtutea Constitutiei, sa-l sprijine candidatura la presedintie a d-lui Victor Ponta si, circumstanta agravanta, a decis sa faca public acest lucru prin intermediul unei inregistrari care a fost difuzata in cadrul evenimentului de pe Arena Nationala.
Pe Facebook este postata o fotografie a maestrului Radu Beligan cu urmatorul text: ... Wikipedia il considera pe Radu Beligan unul dintre numele majore ale teatrului romanesc. Radu Beligan (n. ... Radu Beligan a interpretat - in peste 7 decenii - roluri celebre, cum ar fi caractere ale dramaturgilor literaturii romane:
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania.
Radu Beligan, condus pe ultimul drum Familia, mari actori, dar si oameni simpli isi iau ramas bun de la maestrul teatrului romanesc, Radu Beligan. ... Radu Beligan este inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Belu.
Muna Radu este prezenta in showroom-ul Etajul Designerilor Romani, Bulevardul Dacia 39, etaj 1, magazinele: ... Muna Radu. ... Muna Radu. ... Chiar daca pe cartea de vizita sunt director creativ al brandului Muna Radu, ma preocup de toate etapele premergatoare productie, de la alegerea tesaturilor, conceptul colectiei, realizarea prototipurilor.
Medicul Radu Zamfir, cel care a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Apuseni, are o familie superba, pe care a tinut-o pana acum departe de ochii opiniei publice.
Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare : Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
Medicul Radu Zamfir demostreaza, o data in plus, ca are un suflet mare. ... Radu Zamfir, a carui fiica mai mare, Lavinia, este foarte frumoasa, este chirurg la Spitalul Fundeni.
Emotiile transforma un barbat obisnuit intr-un super barbat, potent sau nu, explica psihologul Radu Leca pentru Ce se intampla, doctore?! ... Ea se regaseste atat la barbati cat si la femei, mai spune psihologul Radu Leca.
google-analytics.com