Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.68 secunde)
Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
Radio Guerrilla, AGERPRES, BlitzTV, VICE Romania, Radio Romania Cultural, The Institute, Cinemagia, Scena 9, IQads, SMARK, Feeder.ro, AaRC.ro, proanimatie.ro, LiterNet.ro Partener de monitorizare:
El spunea ca in timp ce conducea o echipa de politisti de securitate in apropiere de Padurea Rendlesham, investigand lumini ciudate vazute acolo in acea noapte, a auzit schimbul frenetic de mesaje radio purtate prin radio de politistii de securitate care se aflau la depozitul de bombe, raportand ca un OZN plutea in apropiere de instalatii si indreapta spre ele, in jos, fascicule de lumina.
Doua avioane F-4 Phantom puteau fi ridicate oricand de la baza din Jacksonville, toate radarele de la PEWR erau in functiune, ca si un camion radio in zona aparitiilor. ... Cei care erau in camionul radio au vazut obiectul cu ochiul liber.
El credea ca solutia ar putea fi difuzarea vestii celei bune prin unde radio... ... Cu toate acestea, in 1938, varianta de radio a romanului, produsa de Orson Welles a avut un efect destul de diferit.
Evenimentul, de multi ani cap de afis al agendei culturale bucurestene, este organizat de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania si se desfasoara in intervalul 19 - 23 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo.
Un univers rece si mut Prezentatorul cel mai trist si mai demn de compasiune a fost Eric Chaisson, care si-a consumat tot timpul cat a stat la podium deplangand faptul ca, desi a stat mai mult de 40 de ani sa asculte Cosmosul prin unde radio, nu a primit inca niciun mesaj de la extraterestri.
Pe parcursul intregii calatorii, biciclistii relateaza in direct etapele parcurse si evenimentele la postul de radio din Porto Viro "Delta Radio".
Lumini intermitente Potrivit documentelor, personalul de la RAF Troodos, Mt Olympus, o baza britanica avansata aflata pe insula Cipru, a ascultat cu uimire apelurile radio ale echipajului american, intalnirea desfasurandu-se la 10.500 de metri deasupra marii.
Tehnologia radio poate fi un lucru obisnuit aici pe Pamant, dar in lumi indepartate, civilizatiile extraterestre ar putea sa foloseasca alte tehnologii, mai avansate, de comunicare, cum ar fi semnale neutrinice, pe care nu le putem inca receptiona.
Tarter si colegii ei din zona SETI / CSICOP fac, neingradit, tot soiul de speculatii si deductii, in ciuda faptului ca inca nu exista nicio singura dovada (directa) a realitatii inteligentelor cosmice care sa emita semnale radio;
Partea interesanta este ca Tyson este de fapt de acord cu existenta extraterestrilor, dar numai atat timp cat acestia isi cunosc locul si se limiteaza la taramurile indepartate din strafundurile oceanului cosmic si lucreaza la claviatura pentru a transmite mesaje radio catre cercetatorii SETI.
Luis Elizondo, cel care a condus proiectul din Pentagon, declara intr-un interviu radio: ... Deci pentru OZN-uri exista dovezi clare, spre deosebire de dovezile directe evident zero, pe care echipa SETI le are pentru existenta unor civilizatii extraterestre care transmit prin radio.
Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: ... Unul dintre cele mai bizare lucruri pe care Davis le-a spus in interviul radio de acum a fost ca un poltergeist l-a urmat cand s-a intors acasa de la ranch-ul Skinwalker.
Potrivit NewsIn, deputatul social-democrat, vicepresedinte al Bundestagului si lider al grupului parlamentar de prietenie germano-romana, a declarat la radio Deutsche Welle ca votul de neincredere acordat de senatori ministrului justitiei, Monica Macovei, ar putea declansa, in ultima clipa, activarea clauzelor de salvgardare.
Valentin Nicolau este proprietarul postului de radio Smart FM. ... "Postul de radio, asa cum am decis, urmeaza sa-si inceapa emisia peste o saptamana.
In paralel, Guvernul va aloca circa 1,2 milioane de lei pentru realizarea unei campanii de informare, la radio si TV, premergatoare alegerilor europarlamentare, cu scopul de a creste rata participarii la vot. "Va exista o campanie in acest sens la radio si televiziune.
Reprezentantii PD si PLD Bihor au aflat ca s-au "casatorit", direct de la televizor sau de la radio, odata cu declaratia oficiala facuta, luni seara, la ora 19:45, de presedintii celor doua partide, Emil Boc si Theodor Stolojan.
Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la Radio Romania Actualitati, ca presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu este "specialist in lovituri de stat".
PSD subliniaza ca presedintele se adreseaza romanilor prin intermediul posturilor radio si TV, participa la evenimente religioase, organizeaza Ziua portilor deschise la Cotroceni si, de fiecare data, "nu ezita sa vorbeasca despre blaturile din campanie, sa indemne la incisivitate politica si sa isi exprime fara nicio retinere sustinerea pentru candidatii PDL".
google-analytics.com