Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.18 secunde)
In 2008, Margareta Paslaru si-a lansat albumul Bucuria de a canta, dedicat dirijorului si compozitorului Sile Dinicu, sub bagheta caruia artista a inregistrat sute de piese in radio si televiziune, cat si muzica filmelor in care a jucat.
ParkLake, impreuna cu Radio Romania Muzical, dar si cu Orchestrele si Corurile Radio Romania, ii invita pe bucuresteni sambata, 8 septembrie, incepand cu ora 19:00 sa participe la un concert special.
Un spot de informare va fi difuzat in luna martie pe Radio Romania Actualitati, Radio Cluj, Radio Iasi si Radio Bucuresti.
El coopereaza cu jurnalisti si cercetatori din intreaga lume, scrie pentru mai multe reviste din Croatia si participa la realizarea de emisiuni radio si TV ale Radio-televiziunii croate.
Targul este organizat de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania, si se va desfasura, pentru a doua oara, in incinta unui pavilion expozitional mobil amplasat in centrul Capitalei. ... Cornelia Scarlat a spus ca "vor fi evenimente propuse de Radio Romania sau de editori".
- pe site-ul proiectului si pagina de facebook a Brainstorming Consulting vor fi afisate informatii referitoare la cursurile organizate in cadrul proiectului, conditiile de inscriere la sesiunile de instruire - vor fi difuzate 45 de spoturi radio pe mai multe posturi de radio locale din Bucuresti, care vor indemna femeile sa intre pe site-ul proiectului, sa ne contacteze pentru a beneficia de oportunitatile oferite de proiectul nostru.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: ... "Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio de sanatate pe care le realizez.
Observatoarele Green Bank si Parkes sunt suficient de sensibile pentru a sesiza semnale radio, avand puterea unor radare obisnuite de pe avioanele noastre, semnale care ar veni de pe planetele din jurul celor mai apropiate 1000 de stele.
Florentina Moldovanu -Coordonator PNS de screening neonatal pentru depistarea fenilcetonuriei, Lacramioara Vinter, presedinta Asociatiei PKU Life Romania 16.30-17.00 Radio NoRo, vocea pacienților Prezentare proiect:
Este prima inregistrare la Radio Bucuresti.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). ... Eu asa consider“, a apreciat redactorul de la postul public de radio.
", a spus Basescu la Radio. ... • Seful statului a spus tot la Radio, ca are tot mai putina incredere in partide "ca tot romanul". ... • Basescu a mai spus la Radio despre PDL, ca a pierdut "o valoare" si anume credibilitatea ca lupta impotriva coruptiei.
Pe 28 Septembrie 2012 Radio ZU implineste 4 ani, prilej pentru cei doi matinali sa faca glume in stilul atat de indragit de ascultatori. ... ascultatorii sa raspunda prin Da sau NU daca doresc in continuare radio ZU.
Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio. ... Consider ca fara radio, ar fi prea liniste in lume.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
In memoriul inaintat, deputatul arata ca, in legea privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si a Societatii Romane de Televiziune, "persoanele fizice cu domiciliul in Romania au obligatia sa plateasca o taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si o taxa pentru serviciul public de televiziune, in calitate de beneficiari ai acestor servicii, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare de radio, respectiv de televiziune, si a celor care, potrivit legii, beneficiaza de scutire de la plata acestor taxe".
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
S-a recurs la miscarea unor divizii, la transmiterea unor mesaje radio false, la recrutarea unor interpreti greci, precum si la achizitionarea unor harti grecesti. ... Sa arunce din avion cadavrul unui om atasat de o parasuta defecta, in Franta, impreuna cu radio.
O suma intreaga de informatii provenite din cercetarea radio-electronica si goniometrare, precum si o serie de marturii ale participantilor la evenimente, contureaza imaginea unor intense pregatiri pentru o interventie militara sovietica in Romania socialista in perioada 17 - 22 decembrie 1989.
google-analytics.com