Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.06 secunde)
Artistul va sustine primul sau concert in Romania in data de 25 martie 2017, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica: ... "Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio pe care le realizez.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica: ... - Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio pe care le realizez.
Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Deci - s-a spus - eventualele contacte nu s-ar putea realiza decat prin unde radio. ... E drept, in toti acesti ani au fost detectate, ocazional, explozii scurte, nerepetate, de semnale radio, venind din spatiu, fara vreo noima.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
Invitat, pe 18 noiembrie 2012, la o emisiune radio cu acoperire nationala, Hastings a cerut, la microfon, sa fie contactat si de alti veterani care au avut astfel de experiente. ... Ei au intrebat imediat prin radio de ce nu se aprind aceste lumini.
Considerand ca distantele coplesitoare dintre Pamant si alte planete nu pot fi strabatute cu nave cosmice, singura posibilitate de a contacta alte civilizatii, spunea el, o reprezinta undele radio. ... Dar noi insine folosim comunicatiile radio doar de circa un secol.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
La un moment dat, au primit un apel ciudat de la un operator radio. ... Potrivit comandantului Fravor, operatorul radio a spus: ... Erau pe drum si se apropiau unul de altul cand postul de radio de pe Princeton a pornit din nou. ... Operatorul radio a spus:
Microintreprinderile care si-au suspendat activitatea nu vor mai plati taxa radio, in baza unei hotarari aprobate de Guvern, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in luna aprilie, ca firmele suspendate nu trebuie sa mai plateasca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune.
Robert Turcescu (35 de ani) si-a probat profesionalismul in decursul celor 17 ani de activitate, pe rand, in presa scrisa, radio, televiziune si, de curand, in zona on line.
Robert Turcescu (35 de ani) si-a probat profesionalismul in decursul celor 17 ani de activitate, pe rand, in presa scrisa, radio, televiziune si, de curand, in zona on line.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Sapte Seri, Port.ro, www.bucuresteni.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopotel.ro, calificativ.ro, estiri.ro, Doxi, Pipo, Terra Magazin
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Editura Casa Radio a lansat sambata, la Lente & sotron (Pache Protopopescu nr. ... "Tugulea era in planul Editurii Casa Radio! ... Albumul contine un CD cu inregistrarea Radio Romania din 1964.
Jazz Syndicate Live Sessions vine cu o noua premiera pentru scena jazz din Romania, anume concertul Paolo Fresu si Ralph Towner de la Sala Radio, in care cei doi aclamati artisti vor prezenta albumul Chiaroscuro, o colaborare muzicala de exceptie.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
google-analytics.com