Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.36 secunde)
Pe de alta parte, jurnalistii din radio si televiziune invoca mai des presiunile politice decat cei din presa scrisa. ... Totodata, jurnalistii din presa locala si cei din radio spun ca sunt implicati in mai mare masura in incheierea de contracte de publicitate.
Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul statiilor de radio si televiziune, al retelelor de telefonie mobila si al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul tarii.Cresterea masiva a numarului de abonati la retelele de telefonie mobila a permis serviciilor de securitate sa foloseasca aceste transmitatoare pentru a directiona semnale de control mental catre zone intinse.
CEZ Vânzare a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca va aplica o noua modalitate de facturare si încasare a taxei Radio-TV. Începând cu aceasta luna, emiterea facturilor pentru taxele Radio-TV se realizeaza cu o noua periodicitate:
Cei de la Plaza Centers, care detin o participatie de 75% in proiectul Casa Radio, au primit in luna mai a acestui an, avizul favorabil din partea Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Primariei Sectorului 1 pentru PUD-ul (Plan Urbanistic de Detailiu) pentru construirea, extinderea si supraetajarea Casei Radio, pentru cladiri de P+5 si P+26 etaje.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. ... Impresionat de demersul matinalilor de la Radio 21, Marian Rusen, presedintele clubului de fotbal Juventus Bucureati, a declarat: ... Matinalii de la Radio 21 ne-au ajutat foarte mult si le multumesc cu aceasta ocazie!".
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
Carismatica violonista poloneza Patrycja Piekutowska, invitata speciala in concertul de deschidere al stagiunii curente a Orchestrei Nationale Radio (ONR), va canta alaturi de prestigiosul ansamblu in evenimentul programat vineri, 23 ianuarie (ora 19:00), la Sala Radio.
Radio Romania a fost aleasa, cu unanimitate de voturi, Vicepresedinte U.R.T.I. ... Radio France (Franta), MTV (Ungaria), RTBF (Belgia), TVP (Polonia), ERT (Grecia), CICR (Elvetia) sunt doar cativa dintre membrii europeni ai U.R.T.I.
Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Radio SEVEN. Noul post Radio SEVEN s-a lansat pe 11 decembrie 2015. Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio:
FARCAS) Ideea ca o civilizatie tehnologica extraterestra se va trada printr-o intensa emisie radio a aparut odata cu inventatorii radiofoniei. ... In 1967 s-au receptionat, din cateva locuri ale Galaxiei, semnale radio pulsand extrem de rapid. ... Doar ocazional, au fost detectate explozii scurte, nerepetate, de semnale radio venind din spatiu.
Pana in prezent, cea mai mare parte a vanatorii pentru semnale extraterestre a folosit undele radio, bazandu-se pe teoria ca radioul este un mod relativ usor si ieftin de a trimite semnale pe distante mari prin spatiu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a realizat un clasament al celor mai mediatizate personalitati si partide politice, in functie de numarul de aparitii si interventii si de durata acestora, in emisiunile de stiri si de dezbatere ale posturilor nationale de televiziune si de radio.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Cea de-a cincea editie estivala a Targului GAUDEAMUS, deschisa oficial duminica se va desfasura intre 11 si 15 august, intr-un pavilion expozitional amenajat pe faleza din fata Radio Romania Constanta/Radio Vacanta, in imediata vecinatate a plajei indragite de generatii intregi.
Jose Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala - soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot -dirijorul David Gimenez Carreras.
Organizatorii anunta ca Sala Radio este locatia in care va avea loc concertul pe care David Duchovny il va sustine la Bucuresti in data de 10 februarie 2019. Sala Radio corespunde 100% din punct de vedere acustic cu cerintele artistului.
Revolutiile tehnologice si informationale si-au pus amprenta asupra canalelor de transmisie si a formelor de receptie ale mesajelor postului de radio DEUTSCHE WELLE, in toate cele 30 de limbi.Valorile difuzate, au ramas intacte.
google-analytics.com