Cautare

35 de rezultate pentru "radauti 11 o0" (3.59 secunde)
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Primaria din Radauti Prut intentiona sa vinda la fier vechi suprastructura metalica a podului de peste Prut aruncat in aer in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
A fost director al Centrului pentru Studierea Problemelor Bucovinei din Radauti al Academiei Romane, transformat, in 1992, in Institutul National Bucovina de la Radauti; ... director al revistei Septentrion, publicatie a Societatii pentru Cultura si Literatura Romana din Bucovina (Radauti), si Glasul Bucovinei (Cernauti).
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca s-a decis retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politistii din Radauti.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Peste 4.000 de case si mai multe institutii din Radauti au ramas fara caldura si apa calda. Asta dupa ce furnizorul a oprit livrarea de gaze naturale din cauza datoriilor.
Este alerta in municipiul Radauti, dupa ce un barbat care se afla in carantina a amenintat doi adolescenti cu un cutit.
Au fost clipe de panica la Radauti, joi, cand doi lei au evadat de la gradina zoologica. Din fericire, ei au fost prinsi, iar apoi, tranchilizati.
„In cadrul sedintei s-a analizat situatia in care este pus Partidul Democrat dupa manifestarile domnului Olarean, de la sfarsitul saptamanii trecute, fata de angajatii Politiei Radauti.
I.P., originar din Craiova, a vazut intr-o seara din vara anului 1905, la Horodnicul de Sus, in apropiere de Radauti, un obiect alungit, in forma de farfurie, mai mare ca Luna.
"Este vorba despre un control care se face de ani de zile si care a inceput acum o luna. Au fost verificate pana acum directiile Radauti si Timis, a venit si randul nostru ", ne-a declarat comisarul Tudorel Ene.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
In cadrul sedintei de marti a Biroului Permanent Teritorial Suceava s-a discutat situatia organizatiilor Suceava, Radauti si Gura Humorului, din conducerea carora mai multi membri au aderat la PLD, si s-a stabilit sa fie intocmita o nota de fundamentare ce va fi transmisa conducerii centrale in vederea numirii de conduceri interimare.
Purtatorul de cuvant al IJP Suceava, Alin Botezatu, a declarat ca in cazul lui Ilie Babalean s-a dispus cercetarea pentru violare de domiciliu si amenintari, dosarul urmand sa fie transmis Parchetului Judecatoriei Radauti.
Liberalul a exemplificat cu cazul deputatului PDL de Suceava, Aurel Olarean, care a avut castig de cauza cu un amendament prin care s-a alocat suma de 300.000 de lei pentru studiul de fezabilitate al soselei de centura a municipiului Radauti, amendament care a fost aprobat, dar la care parlamentarii PDL au votat impotriva.
Traian Basescu s-a aflat si sambata in judetul Suceava, unde a participat, la Radauti, la Comitetul pentru Situatii de Urgenta convocat pentru examinarea situatiei create de gravele inundatii ce s-au abatut asupra partii de sus a Moldovei.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
Importante sunt si investitiile privind reabilitarea si modernizarea drumului spre Iasi, care implica un fond de 39 milioane de lei, dar si asfaltarea singurului drum national de pamant din tara, Radauti Prut - Manoleasa, cu un necesar de 122 de milioane de lei.
CJ are in derulare mai multe proiecte cu finantare externa, printre care reabilitarea Spitalului Judetean, Casei Ventura sau a Vamii Radauti Prut.
Fostul lider al PSD a aratat ca negocierile privind postul de subprefect, dar si functiile de director de la Directia Sanitar - Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Vama Radauti Prut au fost lasate la latitudinea primarului Catalin Flutur.
google-analytics.com