Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (3.10 secunde)
Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. ... Doamna Pusa Hack este o amfitrioana desavarsita, o femeie distinsa si eleganta, intotdeauna amabila si dornica de oferi informatii despre brandul Exotique.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, este pasionata de decoratiunile interioare. ... Pusa Hack:
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew. ... Cele mai scumpe obiecte de mobilier achizitionate de Pusa Hack au fost paturile matrimoniale.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau. Fiica cea mica a celor doi, Jennifer Hack, a venit si ea la eveniment.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Brandul Exotique a avut onoarea de a fi prezent la acest eveniment in calitate de partener oficial, fiind reprezentat de Pusa Hack (detinatoarea brandului Exotique), Emily Hack si designer Diana David.
Extrem de incantata de ritmurile muzicii africane s-a aratat si Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, care a dansat si a fost sufletul petrecerii.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.
Valorosul cadou a fost inmanat reprezentantului Casei Regale, dl Radu Ghina de catre dna Pusa Hack (https://www.facebook.com/pusa..hack).
Pentru Exotique, aceasta distinctie este o dovada de pretuire care ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa fim mereu mai buni", ne-a spus Pusa Hack, detinator al brandului Exotique in Romania.
Ce inseamna 10 ani de Exotique pentru Pusa Hack Recent, Exotique a implinit 10 ani, un deceniu de cand infrumuseteaza casele romanilor cu mobilier, decoratiuni si accesorii aduse de pe taramuri indepartate, exotice, orientale.
Cu aceasta ocazie, Pusa Hack si Catalin Botezatu va ii invita pe colaboratori la "EXOTIQUE OPEN DAY"! ... "Va asteptam in showroom-ul din Splaiul Unirii 96, Bucuresti sa sarbatorim impreuna un deceniu de existenta, intr-o zi de miercuri, de poveste", spune Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania.
Seara a avut loc o conferinta de presa in care au tinut speech-uri doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, domnul Prof.Dr.
Pe cale amiabila am convenit sa incetam colaborarea cu Domnia sa, iar de pregatirea echipei se va ocupa Pusa Dina". Ieri-dimineata, antrenamentul fetelor a fost condus de Pusa Dina.
Va astept cu drag sa deschidem impreuna portile acestui nou univers Exotique", spune Pusa Hack, director general EXOTIQUE.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Cu timpul, acest parteneriat s-a transformat intr-o frumoasa relatie de prietenie intre dna Pusa Hack (detinatoarea brandului Exotique) si dna Carmen Moise (director general Matrax).
Firma Exotique, al carei director este doamna Pusa Hack, o iubitoare de arta si de frumos, este prezenta la targurile de la MTR de trei saptamani.
Aici, doamna Pusa Hack organizeaza evenimente cu tematici care au darul sa deschida participantilor noi orizonturi. Amfitrioana serilor exotice pune in practica, cu ajutorul specialistilor, tehnicile aromaterapiei, astrologiei, numerologiei si ayurveda sau terapiile complementare.
Pusa Hack este cunoscuta mai ales ca a adus in Romania mobilierul de inspiratie exotica si a reusit sa puna pe picioare una dintre cele mai mari firme de profil si sa devina furnizor al Casei Regale si numita "Partener oficial al diplomatiei publice desfasurate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica".
google-analytics.com