Cautare

1858 de rezultate pentru "puncte" (2.87 secunde)
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a hotarat reducerea ratei dobanzii de interventie cu 0,5 puncte procentuale pentru a valida procesul de dezinflatie, potrivit unui comunicat al institutiei.
In acest scop s-au luat in calcul rezultatele monitorizarii facute de Agentia de Mediu si Directia de Sanatate Publica intr-un numar de 17 puncte situate la o scoala, la o cladire administrativa, un spital si o serie de strazi.
În ceea ce priveste creditele noi, rata dobânzii a fost de 17,05% în februarie 2006, respectiv 15,64% în februarie 2007, cu aproape 1,5 puncte procentuale mai putin.
În ceea ce priveste creditele noi, rata dobânzii a fost de 17,05% în februarie 2006, respectiv 15,64% în februarie 2007, cu aproape 1,5 puncte procentuale mai putin.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii aprilie de 3,9 la suta, mai mica decat cea din luna martie cu 0,3 puncte procentuale si mai redusa cu 0,6 puncte procentuale fata de cea din luna similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
187 puncte. ... 048,57 puncte, in timp ce, la bursa din Frankfurt, indicele Dax a pierdut 1,15%, la 4. 598,19 puncte.
664.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit in medie, pe minut, in intervalul 10:00-14:00, transmisiile in direct de la festivitatile organizate pentru Ziua Unirii, inregistrand, astfel, o audienta de 3.3 puncte de rating si o cota de piata de 15.9 procente care au situat Realitatea TV pe primul loc in topul audientelor pe acest tronson orar.
Pentru a obtine un punctaj cat mai mare, solicitantul trebuie sa demonstreze ca detine o ferma de semisubzistenta - 20 de puncte, o exploatatie agricola intr-o zona defavorizata (in Dolj exista 21 de localitati situate intr-o zona defavorizata) - 15 puncte, ca are in proprietate exploatatia agricola - 30 de puncte, ca face parte dintr-o forma asociativa recunoscuta - 20 de puncte si ca acceseaza masuri de agro-mediu (15 puncte).
Infrangere pentru FC Barcelona in campionatul Spaniei, scor 2-3 cu Osasuna, care ii duce pe catalani la sapte puncte de Real Madrid, care are si un meci mai putin disputat.
Troupe (22 puncte), Kabengele (4), Darby (21), Steffel (10), Mocanu (15), Kljajevic (2), S. ... Ban, Pascu (9 puncte), Scott (8), Riley (12), Funn (2), Austin (16), Lefter (5), Popa, Craciun (9), Wisseh (20), Raducan.
Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
LUCIAN BUTE, invingator la PUNCTE cu Denis Grachev!
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Chiar si asa cu o victorie in fata Ungariei formatia turca ar ajunge la 9 puncte si ar reintra cu sanse reale in cursa pentru locul doi. ... Intr-un astfel de scenariu, Ungaria ar ramane pe doi, cu 11 puncte, Romania ar avea 10 puncte, iar Turcia doar 7 puncte.
Inseamna in total 3 puncte, care se impart la 4 echipe.
Larisa Iordache, locul patru in finala la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Antwerp Gimnasta Larisa Iordache s-a clasat, vineri, pe locul patru in finala la invididual-compus, cu un total de 57.766 puncte, la Campionatele Mondiale de la Antwerp.
La jumatatea preliminariilor, Romania ocupa locul 4, cu doar 6 puncte, tot atatea cat Armenia (locul 5). Polonia este lider, cu 13 puncte, urmata de Muntenegru si Danemarca, fiecare cu cate 7 puncte. Kazahstan e ultima, cu 2 puncte.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Argentina trebuie sa astepte jocul rezultatelor pentru a spera la calificarea mai departe.In grupa D, Croatia are 6 puncte, Islanda 1 punct, Argentina 1 punct, iar Nigeria 0 puncte.
Badelj (53) si Perisic in minutul 90 au adus victoria croatilor, care termina pe primul loc grupa, cu maxim de puncte.
google-analytics.com