Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (2.91 secunde)
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
Ca psiholog, eu folosesc terapia prin cuvant, cred in puterea izbavitoare a cuvintelor, asa cum cred in puterea de transformare si de reinventare a fiecarui om. ... Ulterior, ajungand psiholog, mi-am dat seama ce importanta e lumina in suflet, in ganduri, in viata.
Tabloul devine si mai dramatic daca luam in considerare ca multi dintre cetateni nu se prezinta niciodata la cabinetul unui psiholog sau al unui psihiatru, deci numarul celor afectati de boli psihice poate fi si mai mare.
Psiholog:
Psiholog ADRIANA SAVU: ... Daca suntem capabili sa contientizam problema, putem incerca rezolvarea ei, mai intai in doi, iar daca nu se poate chiar cerand ajutor, apeland la psiholog. ... Dar ca psiholog, va pot trasa niste reguli, daca vreti sa le-ascultati: ... Psiholog ADRIANA SAVU
Sonja Lyubomirski, psiholog la University of California are o conceptie diferita despre fericire. ... Majoritatea oamenilor care apeleaza la psiholog au o nefericire. ... Ca psiholog, ma feresc sa dau sfaturi,dar pot recomanda anumite strategii de fericire: ... Psiholog ADRIANA SAVU * Articolul a fost publicat in revista PSYVOLUTION (Nr.
Victor Chitic - Psiholog Importanta muzicii in cazul copiilor cu autism Autor si speaker: Psiholog Tatiana Danciulescu 15:00 â€" 15:30 Mihaela Petrescu SESIUNEA 3 Sandplay integrativ pentru copii si variantele de terapie:
- Cum te afecteaza pandemia din punct de vedere profesional, ca psiholog?
Cu toate acestea, ei nu sunt dornici de a consulta un psiholog sau un medic psihiatru, deoarece se tem ca acestia vor considera ca "simptomele sunt doar in capul lor". ... Cei mai multi oameni cu aceasta boala nu sunt dornici sa consulte un psihiatru sau un psiholog.
Se bucura intotdeauna cand venim si nu ne cearta in momentul in care suntem mai morocanosi sau n-avem chef de ea, nu se supara pe noi, din contra, incearca sa se apropie si reuseste sa ne schimbe starea de spirit" spune Alina Patru, psiholog, potrivit csid.ro.
in loc sa consulte un psiholog. ... Stresul si hartuirea la locul de munca sunt principalele probleme care ii determina pe romani sa mearga la psiholog.
- renumitul psiholog ce a deschis porțile psihoterapiei integrative in Romania, prin infiintarea primei scoli de acest gen. ... Sunt de profesie psiholog-psihoterapeut integrativ autonom, imi desfasor activitatea in cadrul asociatiei Lemaan ahai Romania, ce are punctul de lucru intr-un cabinet pe Bd. ... Cum impaci familia cu cariera de psiholog ?
Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
la-psiholog.ro informeaza: ... la-psiholog.ro
Alaturi de senatorii PSD, printre invitatii speciali s-au numarat reprezentanti ai bisericii (Consilierul Patriarhal Preot David Pestroiu, Preotul Marian Tudor), reprezentanti ai Guvernului (Victor Opaschi secretar de stat- Secretariatul de Stat pentru Culte, Mirel Palada - secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, sociolog) cat si ai societatii civile (Mirela Zivari - psiholog, Adina Ovedenie - director economic Fundatia Copiii Nostri).
"Nu avem psiholog la echipa. ... Nu am nimic impotriva prezentei unui psiholog la echipa, pentru ca, in fotbalul mare, ai nevoie de toate elementele pentru a crea o echipa super, care sa castige.
Am scris destula teorie. Ca psiholog, propun si o viziune practica a subiectului. ... Psiholog ADRIANA SAVU (Eseu publicat in revista PSYVOLUTION)
Psiholog ADRIANA SAVU: In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Simona Ciff, psiholog clinician, afirma ca in Romania se vorbeste mult despre stres, insa nu se vorbeste despre SOLUTII. ... Puteti sa aruncati o privire asupra proiectului realizat de Simona Ciff, psiholog clinician,pe blogul dedicat sanatatii mintale:
google-analytics.com