Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (2.57 secunde)
Consideram ca aceste proteste reprezinta reactia fireasca a celor care lucreaza in sectorul bugetar in urma angajarii raspunderii Guvernului Boc, la instructiunile domnului Basescu, in absenta unui dialog social suficient de solid si suficient de asezat pentru a putea sa asiguram o Lege a Salarizarii Unitare care sa fie echilibrata, principiala si eficienta.
Ori ca MISA a fost puternic reactivata pentru operatiunea respectiva, ca si pentru planuitele proteste violente ce fusesera programate in noaptea turului doi, daca nu se anunta castigator cine trebuie!
Intre 1982 si 1989 a difuzat 31 de texte si proteste prin radio "Europa Libera". In 1983 a fost destituita de la universitate si supusa unor anchete, interogatorii, batai, amenintari.
"Vor fi proteste in fiecare zi, pana cand Executivul va fi de acord cu prelungirea perioadei de somaj. Reprezentantii Cartel Alfa au decis, totodata, sa protesteze si in fata Guvernului, iar joia viitoare vom fi prezenti si in Piata Victoriei", a completat el.
Avem o criza economica la care Guvernul se uita in continuare ca la poarta noua, avem proteste sindicale ce ameninta sa paralizeze activitatea economica si administrativa a tarii si mai avem cateva tunuri care se pregatesc in spatele usilor capitonate ale ministerelor PDL.
Aceasta solidaritate, nascuta in adancurile de constiinta ale societatii romanesti, iese, in sfarsit, la iveala, dar nu prin strigate, proteste si revendicari, ci doar printr-o banala invitatie la "plimbarea violet".
Tocmai ca sa-i dovedim ca nu ne este frica si ca mai sunt in tara asta oameni carora nu le este frica de Traian Basescu, de servicii, de Politie, de tot ce are el, de banii lui, vom sprijini in totalitate toate acele proteste pentru ca oamenii au dreptate sa protesteze", a spus Ponta.
Social-democratul a mai spus ca PSD e dispus sa discute cu sindicatele: "Vom sprijini, neviolent, dar prin toate mijloacele democraticem aceste proteste".
E o deosebire intre proteste de strada si ecoul lor in Parlament, de exemplu, la votul asupra motiunii de cenzura de la asumarea raspunderii.
Si ca liderii sindicali sunt responsabili de coruptie, trebuind sa renunte la a mai fi "instigatori la proteste". Acesta este nu limbajul, ci modul de gandire al unui presedinte care, intocmai ca si Ceausescu, vede peste tot infiltrati, agitatori, agenturi, dusmani ai poporului...
Potrivit surselor citate, parlamentarii vor discuta cu membrii Cabinetului Boc despre masurile de austeritate care urmeaza sa fie aplicate in perioada urmatoare si care au determinat numeroase proteste sociale, unele chiar violente.
Or, decizia asumarii raspunderii pentru aceasta lege a fost luata chiar daca proiectul a generat ample proteste, la nivelul tuturor categoriilor socio-profesionale de bugetari.
Si ca liderii sindicali sunt responsabili de coruptie, trebuind sa renunte la a mai fi "instigatori la proteste". Acesta este nu limbajul, ci modul de gandire al unui presedinte care, intocmai ca si Nicolae Ceausescu, vede peste tot infiltrati, agitatori, agenturi, dusmani ai poporului...
Marius Orosanu a declarat ca sindicalistii vor fi consultati in legatura cu organizarea unor proteste, dar isi vor exprima pozitia si fata de masurile luate de Guvern.
In mod normal, Traian Basescu are pielea tabacita si trece peste injurii sau proteste gratie experientei sale de atatia ani.
"Daca nu se poate acuma, prima masura la rasturnarea Guvernului sa fie schimbarea legii in favoarea oamenilor", a spus Iliescu, mentionand ca sunt posibile viitoare proteste ale varstnicilor.
Totusi reprezentantii Asociatiei Comunelor spun ca niciun primar nu va fi obligat sa participe la protest, asa cum de la nivel national nu se va impune niciunui judet organizarea de proteste.
Sa fie teama de valul de proteste care e pe cale a se produce? Mira-m-as! In asemenea zile de angoasa, de criza, de nesiguranta, de dezamagire, de teama, aparitia sa publica nu face decat sa atate revolta, demonii, resentimentele impotriva lui.
Interventia din Parlament a lui Traian Basescu - cand a spus apasat ca 80% din presa minte despre Romania, induce spaime artificiale in populatie, genereaza nesiguranta si mobilizeaza lumea la proteste etc - nu este decat un ordin codificat, dat serviciilor secrete, pe fata si direct din aula Parlamentului, de a proceda "in consecinta".
Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania (CSDR) isi mentine decizia de a organiza un miting de protest maine, dupa ce sambata premierul Emil Boc a propus un salariu minim de doar 640 de lei din anul 2011, transmite Agerpres.
google-analytics.com