Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (3.42 secunde)
Prin urmare, presupunand ca romanii ar iesi din apatia politica, de altfel o atitudine majoritara, te-ai astepta la proteste non-politice, care sa ceara modificarea Constitutiei, schimbarea clasei politice sau o democratie directa.
Nici nu s-a deschis bine sezonul la proteste de strada, ca bravii lideri ai sindicatelor din Romania au si inceput sa-si faca din program bici cu care pocnesc de zor la fereastra Guvernului de-ti vine sa crezi ca a inceput deja festivalul de datini si obiceiuri de Anul Nou.
Gestul ministrului Educatiei, survenit pe fondul unor proteste mediatizate in exces, manifestate de un grup de elevi si parinti de la Scoala Centrala, creeaza un precedent extrem de grav in sistemul de invatamant din Romania, si asa suferind de lipsa de autoritate.
Au fost organizate proteste in sprijinul Ucrainei, dupa invazia Rusiei. "Ucraina va rezista", "Putin, ia mana de pe Ucraina!", "Putin, opreste-te!" si "Spune nu lui Putin", au fost cateva dintre mesajele de pe pancarte.
Sunt proteste masive in toate colturile lumii. Manifestantii care i se opun lui Vladimir Putin sunt in strada in Sankt Petersburg, Berlin, dar chiar si la noi in Capitala.
Sunt proteste masive in toate colturile lumii. Manifestantii care i se opun lui Vladimir Putin sunt in strada in Sankt Petersburg, Berlin, dar chiar si la noi in Capitala.
Victoria lui Emmanuel Macron la prezidentialele din Franta i-a infuriat pe extremisti, indiferent ca sunt de stanga sau de dreapta. La Paris au fost proteste violente cu lupte de strada si coctailuri molotov.
Si inaintea ultimului tur au fost proteste la Sorbona si in alte universitati. Doua persoane si-au pierdut viata in timpul manifestatiei.
Proteste in tot mai multe orase din Romania. Oamenii nu mai vor scumpiri.
O serie de proteste au avut loc in timpul si inaintea premierei operei Boris Godunov Opera "Boris Godunov" este o drama muzicala compusa de Modest Mussorgsky Protestatarii spun ca aceasta punere in scena a operei ar fi propaganda rusa
Weekendul acesta sunt anuntate proteste in Republica Moldova. Oligarhul Ilan Sor promoveaza postari care indeamna la proteste. Sandu: Scopul actiunilor e schimbarea puterii legitime cu una ilegala.
Aproape 300 de proteste au fost programate in toata tara, iar sindicatele vorbesc deja de o mobilizare istorica. Spera sa scoata astazi in strada cel putin doua milioane de oameni, ca sa convinga administratia Macron sa renunte la reforma pensiilor.
Au avut loc proteste violente in Franta. Sute de mii de francezi cer demisia lui Macron. Macron ameninta din nou cu dizolvarea Adunarii Nationale.
Noi proteste in fata parlamentului. Angajatii INS sunt revoltati ca urmarea a situatiei salariale discriminatorie si cer uniformizarea grilei din sediul central cu sectiile teritoriale de statistica.
A fost a treia noapte de proteste violente in Franta. Protestatarii sunt tot mai furiosi. Ei au incendiat masini, au distrus cladiri publice si-au aruncat cu pietre si petarde in fortele de ordine.
Saptamana se incheie cu proteste pe strazile din Romania. ... In tot acest timp, reprezentantii guvernului au inceput un adevarat maraton al negocierilor cu protestatarii, in speranta ca vor renunta la proteste.
Proteste sunt anuntate, luni, si in sistemul de Sanatate. Medicii ies in strada, nemultumiti de modificarile aduse Contractului Cadru incepand cu 1 februarie.
Au fost proteste in mai multe localitati din Suceava. Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
Opinia a starnit un adevarat val de proteste din partea actualei puteri, care s-a grabit sa-l eticheteze pe Basescu drept un politician "iresponsabil, xenofob si extremist” gata oricand sa puna interesele sale electorale deasupra intereselor tarii.
Proteste in Teleorman si Ialomita Situatie tensionata si in Teleorman. Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
google-analytics.com