Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (2.81 secunde)
Speram sa fie cat mai multi si sa nu ni se mai puna piedici ca in trecut, cand se organizau razii, actiuni si evaluari numai pentru a nu ajunge la proteste", a explicat Ion Ciciu.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, precizeaza pe blogul personal ca va sustine miscarea "No Basescu Day", recomandand ca aceasta actiune sa fie urmata de proteste publice.
'La capatul unei dezbateri aprinse, marcate de proteste zgomotoase in interiorul si in afara cladirii Parlamentului, motiunea de cenzura a fost respinsa, oferind Guvernului posibilitatea de a pune in practica programul de austeritate.
(continuare) - Ce parere aveti despre proteste, cat sunt de justificate, cat sunt de spontane si cat sunt de alimentate politic?
Udrea a acuzat opozitia ca se implica direct in proteste si instiga oamenii.
Nu s-a asteptat niciodata ca va fi confruntat cu aceste proteste. ... Pentru ca nu le poti spune oamenilor ca la partid, hai la proteste.
Iar cetatenii, neuitati chiar complet, au fost incurajati in repetate randuri si prin varii voci sa spere la aparitia unei forte politice noi - mai inspirata si inspiranta decat PDL. In fata amplelor proteste populare, asemenea exercitii de gimnastica politica par, de-acum, nu doar futile, ci si meschine.
Udrea a acuzat opozitia ca se implica direct in proteste si instiga oamenii.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor: ... Intrebat despre proteste, la finalul intalnirii, Ungureanu a spus ca aceia care conduc un stat democratic trebuie sa asigure dreptul la protest al membrilor comunitatii.
O noua taxa bagata pe gat pe ultima suta de metri de guvernarea pesedista ar putea scoate soferii la proteste in strada. ... In caz contrar, ne asteapta ceva proteste.
Salariatii GRIMEX SA Targu Jiu ameninta cu proteste de strada daca nu li se vor acorda celor 270 de angajati, carora le-a expirat preavizul saptamana trecuta, compensatii banesti ca urmare a disponibilizarii.
Dupa aproximativ o luna de proteste, la Daewoo Mangalia Heavy Industries a fost reluata activitatea. Astfel, in urma negocierilor purtate in cursul zilei de joi, cele doua parti - grevistii si patronatul - au cazut de acord asupra contractului colectiv de munca, iar vineri dimineata salariatii au reinceput lucrul.
In plus, au aparut o serie de probleme la pensionarea aprozilor si a persoanelor care se ocupa de transmiterea citatiilor, toate acestea determinand reactia sindicatelor din justitie, care ameninta acum cu iminenta declansarii unei noi serii de proteste.
Astfel, vom avea o vara fierbinte, cu miscari sindicale si proteste. ... Reprezentantii BNS au anuntat ca vor organiza proteste la inceputul lunii septembrie, pentru a-si exprima nemultumirile fata de cresterea preturilor si plafonarea salariilor.
El a anuntat ca sindicatul va organiza zilnic proteste, timp de o ora, pana ce va primi asigurari ca vor fi pastrate locurile de munca.
Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada. ... Posibile miscari sociale si proteste in strada in cazul in care au loc disponibilizari in masa.
Interdictia BOR, in cazul Nicolaescu, a generat un val de proteste. Pe internet, partea adversa aduce ca argument suprem intrebarea "de ce nu interzic popii astia crematoriile, daca incinerarea e un pacat?".
Universitatile pregatesc proteste la adresa Guvernului Decizia de reducere a fondurilor de cercetare cu 50 la suta a revoltat mediul universitar. ... Din informatiile DeCe News, mai multe universitati pregatesc proteste similare.
Iar expertiza lor devenea esentiala in instrumentarea unor proteste calificate, "profi", "de firma", pentru ca "aia de la Pungesti" sunt "de la tara", niste tarani, ce mai!
Prisosul de grozavii ale puterii, firesc, naste o inflatie de proteste. In inflatie valoarea s-a dus naibii, dar nu conteaza.
google-analytics.com