Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (9.11 secunde)
Care sunt ratiunile unor proteste de strada? In 2012 au existat masive proteste de strada, insa atunci Romania era in criza sociala, ca urmare a acumularii consecintelor taierilor de salarii si a celorlalte masuri de austeritate.
Din ianuarie, in Romania au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST ONG-ul care a lansat campania #REZIST in Romania - De-Clic.ro - este direct legat de MoveOn.org (care organizeaza proteste anti-Trump in America).
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor: ... E greu de spus cat e grija pentru propriile investitii si cat fata de viitorul copiilor carati la proteste. ... in Romania, nu e nevoie ca multinationalele sa-si trimita angajatii la proteste.
Vorbiti despre proteste si despre criza de neincredere in partid. ... Apreciez ca AU FOST PROTESTE IN ORDINE, APRECIEZ FOARTE MULT CREATIVITATEA DE CARE MULTI DINTRE PROTESTATARI AU DAT DOVADA.
Rebeliune ca la carte.S-ar putea obiecta ca, totusi, la proteste, nu exista violenta. ... A trecut abrogarea ordonantei, urmeaza abrogarea Guvernului, dupa care abrogarea alegerilor din 11 decembrie, cum anticipeaza Adrian Nastase.Prezenta la proteste a presedintelui Raiffeisen Bank explica multe.
Si Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex“ a anuntat, pe 9 februarie, ca in perioada urmatoare va organiza proteste pentru mentinerea unor drepturi.
"Eu ii respect pe protestatarii pasnici, dar e clar ca aceste proteste sunt manipulate, pentru ca nu poti altfel sa scoti in strada ultrasii sa se bata cu jandarmii. De ce n-au fost facute aceste proteste cand s-au taiat salariile si pensiile si sunt facute acum?
La Bruxelles au avut loc proteste fata de Green Pass. ... Au fost proteste si in Franta, Austria si Olanda. Peste 40.000 de protestatari au iesit in strada la Viena.
Inca o zi de proteste in Franta: ... Franta e in a 14-a zi de foc de la inceputul anului, cu greva generala si proteste care au degenerat deja in mai multe localitati, inclusiv in capitala, dupa ce sindicatele i-au promis presedintelui Macron un 1 Mai istoric.
• Nu cred ca-si va da acum demisia din cauza acestor proteste dar, in mod evident, isi cauta o iesire din mandat. ... Aceste proteste din tara si din afara ei fac intr-adevar atat de mult rau Romaniei, cum sustine PDL?
De un an avem de a face cu proteste care se declanseaza si se consuma simultan in mai multe locuri, amorsate aparent de realitati locale. ... toate sunt proteste antisistem.
Tuturor li s-a cerut sa participe la proteste. ... Le cer cu maxima seriozitate sa lase dracului cifrele reale cu participantii la proteste si sa le ajusteze cu cate un zero.
Proteste fata de razboiul din Irak au avut loc si in alte zone din Statele Unite. In California, mii de demonstranti au protestat fata de razboiul din Irak, cele mai ample manifestatii desfasurandu-se in San Francisco si Los Angeles.
„Activitatea anticoruptie este sub monitorizarea Comisiei Europene, iar aceasta solicitare da un puternic semnal negativ cu privire la lupta împotriva coruptiei si va fi foarte greu de explicat la Bruxelles“, a declarat Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene.Proteste ale magistratilorÎncercarea ministrului justitiei de a-l demite pe procurorul Doru Tulus de la DNA a atras vii proteste din partea magistratilor.
Politistii, carora li se interzice prin lege greva, au efectuat trei proteste “tacute” din decembrie, ca sa ceara o majorare salariala cu 50% si conditii de lucru mai bune.
DSP Dolj se vede acum amenintata cu proteste, dar si cu un proces. "Nu putem rezolva singuri aceasta problema. Este nevoie de o suplimentare de fonduri si noi am cerut acest lucru Ministerului Sanatatii", a precizat dr.
Autoritatile din Republica Moldova nu au tratat adecvat acuzatiile opozitiei privitoare la fraudarea votului din 5 aprilie, acuzatii ce au dus la proteste violente si a lezat increderea populatiei in sistemul electoral, a spus marti OSCE (foto).
Revoltele au izbucnit in urma unor proteste pasnice ale etnicilor Uighur, care doreau deschiderea unei anchete in cazul unor violente interetnice care avusesera loc la o fabrica din sudul Chinei luna trecuta, relateaza Xinhua.
) ameninta cu proteste, daca seful statului si Guvernul nu gasesc rezolvarea unor probleme referitoare la fondurile bugetare insuficiente si lipsa de efective, se arata intr-un comunicat al organizatiei.
Principalul partid de opozitie kirghiz a cerut ca alegerile prezidentiale sa fie declarate ilegale, denuntand fraude si facand apel la proteste de strada. ... In schimb opozitia si-a retras observatorii din sectii si urmeaza sa organizeze proteste ample la Biskek pentru a-si exprima nemultumirea.
google-analytics.com