Cautare

2604 de rezultate pentru "program" (3.18 secunde)
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: ... Program special STB Si Societatea de Transport Bucuresti a anuntat ca, in noaptea de 27/28 aprilie, liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, cu interval de succedare marit.
Numai ca, in prima luna a anului, galatenii nu au spart nicidecum usile medicilor si laboratoarelor ca sa beneficieze de acel program de evaluare a starii de sanatate. ... Numai ca n-am prea auzit de oameni ai strazii care sa fi beneficiat de acest program.
Pentru Romania, America First In scopul incredintarii noilor conducatori de la Washington ca sentimentele curate de iubire si recunostinta ale tuturor romanilor fata de Marele Licurici raman nealterate, dar si cu speranta ca nimic nu se va schimba nici din sustinerea binevoitoare si generozitatea aratate patriotilor romani devotati Americii, un grup de initiativa al elitei proamericane din mai multe celule ale societatii romanesti propune autoritatilor romane adoptarea de urgenta a unui Program national intitulat America First.
Pentru Romania, America First In scopul incredintarii noilor conducatori de la Washington ca sentimentele curate de iubire si recunostinta ale tuturor romanilor fata de Marele Licurici raman nealterate, dar si cu speranta ca nimic nu se va schimba nici din sustinerea binevoitoare si generozitatea aratate patriotilor romani devotati Americii, un grup de initiativa al elitei proamericane din mai multe celule ale societatii romanesti propune autoritatilor romane adoptarea de urgenta a unui Program national intitulat America First.
Noi avem in program la Departamentul de agricultura al PSD, pe care din ianuarie il tot incurajam in randul populatiei, cu seful compartimentului de la legume, Vlad Gheorghe, si anume sa isi faca fiecare cate un solar de la modul cel mai mic, care este asa-zisul ‘solar destept‘.
este afisat cu un ajutorul unui program de navigare in web numit browser, care descarca paginile web de pe un server web si le afiseaza pe un terminal client la utilizator.
Avem in vedere deschiderea unui al doilea sau chiar al treilea program de transplant hepatic.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
In Romania exista un Program de talasemie si ar trebui ca acest Program sa se imbogateasca pe parcurs. ... Autoritatile trebuie sa constientizeze ca acest program e foarte important, ca toti pacientii trebuie sa aiba acces la informatie. ... Noi am cerut ca aceste lucruri sa intre in Program.
- programul exceptional de Guvernare, care este primul program structural aplicat Romaniei. Un program matematic de dezvoltare, care a functionat in alte state europene unde a fost implementat;
Saptamana trecuta mentionam ca Redfern mai scrisese in 2014 un articol, despre niste manechine extraterestre utilizate intr-un program ciudat si secret, menit sa convinga anumite persoane ca unchiul Sam poseda extraterestri morti si conservati.
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Cu program de guvernare pus pe hartie, candidati si aspirant la functia de premier validat, PSD-ului si PC-ului nu le-a mai ramas, sambata, la Congres, decat sa-si prezinte colectia de promisiuni pentru toamna electorala, dintre acestea nelipsind case, salarii si pensii marite si impozite mai mari pentru bogati.
PEAD este numele unui program european pentru ajutorarea cu alimente a persoanelor defavorizate din tarile UE. ... In Romania, acest program este insa exploatat electoral.
Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale „George Poboran".
Judith Garber a incurajat continuarea eforturilor de implementare, de catre autoritatile romane, a masurilor necesare pentru indeplinirea conditiilor tehnice de acces in program, dupa ce Bogdan Aurescu a subliniat interesul deosebit al Romaniei pentru liberalizarea, cat mai curand posibil, a regimului de vize pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA.Cu toate acestea, Marc Frey, directorul Visa Waiver (VWP) - program ce ar permite romanilor sa calatoreasca in America in scop turistic si de afaceri fara a mai necesita in prealabil solicitarea vizei la Ambasada de la Bucuresti - explica de curand ca perspectiva includerii Romaniei in acest program este tot mai indepartata.
Si aceasta pentru ca motiunea liberalilor a fost indreptata impotriva propriului program de guvernare, deoarece au fost coautori la redactarea programului pe care acum il supun motiunii. ... Iar o parte dintre liberalii USL inca aplica acest program in institutiile si autoritatile pe care le conduc.
Nu intentionez sa intru acum in analiza amplului program (129 pagini). ... Ca sa nu mai vorbesc de initierea simetrica a unui Program de smart cities (Orase inteligente), care sa transforme vechi orase monoindustriale in orase ale inovatiei contemporane;
Liviu Dragnea a facut, la Congresul PSD, o demonstratie de autoritate in partid, lansandu-se intr-un atac la adresa adversarilor politici si reprezentantilor statului paralel, dand indicatii Guvernului, propunand un pact politic pentru un program pana in 2040, stabilind termene de adoptare a monedei euro, si, in final, reconfirmandu-si functia prin intrebarea:
google-analytics.com