Cautare

86 de rezultate pentru "profi" (6.87 secunde)
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format.
Reteaua PROFI a inaugurat saptamana aceasta magazine la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si Timisoara, ajungand astfel sa cuprinda in total 365 de localitati.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... Cu magazine prezente in 387 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Old Boys Craiova, Profi Craiova, ASFEFSK. ... UEFantasticii - FC Slatina (12.00), Blue-White Lions - Athletic (12.45), Cargus - Magnolia (13.30), Autobuzul - Phoenix (14.15), Profi - ASFEFSK (15.00);
Cruciada fetelor este doar unul dintre episoadele mai amplei campanii PROFI iubeste sanatatea, ce include organizarea unor crosuri in Bucuresti si Timisoara, sau parteneriatul cu Federatia Romana de Handbal, pentru sustinerea echipei nationale de handbal feminin.
Siguranta clientilor si a angajatilor este prima noastra prioritate si de aceea, incepand de astazi, magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare. ... Pentru un maxim de protectie, angajatii magazinelor PROFI vor lucra in schimburi de cate 12 ore.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Profi Craiova, dupa o victorie clara, scor 8-3, obtinuta in fata celor de la Blue-White Lions. ... a iesit Daniel Neagu (15 goluri), de la Profi Craiova, echipa care a primit premiul fair-play.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
In urma lucrarilor efectuate, pe o suprafata de aproximativ 700 metri patrati a fost amenajat si un supermarket Profi, un parteneriat care a dat roade si in cazul Pietei Aparatorii Patriei, care in prezent functioneaza in parametrii optimi, fiind consacrata drept principal centru comercial agroalimentar al zonei respective.
Iata programul magazinelor PROFI in perioada sarbatorilor de iarna. Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. Program Craciun 19-23 decembrie:
Kaufland are magazinul în constructie, se pregatesc Billa (vizavi de benzinaria OMV), Moll (pe strada Cireasov), Profi (magazin în constructie pe str.
Kaufland are magazinul în constructie, se pregatesc Billa (vizavi de benzinaria OMV), Moll (pe strada Cireasov), Profi (magazin în constructie pe str.
Fuziuni si achizitii mai multe, cu valori mai mari Vanzarea Profi pentru 533 mil. euro si listarea MedLife la bursa la o capitalizare de aproape 120 mil.
De asemenea, managerul retelei de magazine de dis­count Profi, Caius Crisan, sustine ca terenul este foarte scump in raport cu puterea de cumparare, ceea ce deter­mina o perioada lunga de re­cuperare a investitiei.
Proiectul adoptat marti de senatori care prevede scutirea de la plata impozitului pentru profitul reinvestit si initiat de conservatori in 2005 modifica Codul fiscal in sensul scutirii de plata impozitului a profi-tului impozabil reinvestit, pentru operatorii economici si persoanele juridice.
De altfel, ocupanta locului cinci este o femeie - managerul unei policlinici private de servicii medicale din Craiova. "Profi" universitari cu salarii de manageri In plina criza financiara, veniturile obtinute de bugetari sfideaza mediul privat de afaceri.
google-analytics.com