Cautare

86 de rezultate pentru "profi" (2.58 secunde)
Cu mai putin de trei saptamani pana la incheierea campaniei Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!, se inteteste lupta dintre cele sase ONG-uri ale caror proiecte concureaza pentru o suma cat mai mare din generoasa contributie pe care PROFI o pune la dispozitie pentru binele copiilor.
Sunt multe feluri de fericire, iar PROFI se bucura sa le aduca in cat mai multe case. Iata-i pe primii doi castigatori din Campionatului de bere PROFI, aflat in plina desfasurare: Nicolae Catalin, din Crevedia, si-a ridicat recent premiul de la PROFI, un scuter Vespa.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str.
In presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendarea unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari: Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta procedurile PROFI.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Cine citeste aceste articole afla nu ca PROFI ROM FOOD ocupa pozitie de lider in judetul Timis, cu o cifra de afaceri de peste 3.5 miliarde lei in 2016, ci vede topul firmelor din 2015, cand PROFI raporta doar 1,8 miliarde lei.
Nu si daca esti la PROFI din Topolovatu Mare, judetul Timis. ... Incepand de astazi, aici doar arati cardul de loialitate, semnezi o hartie si iti poti transporta plasele, usor si fara sa te coste ceva, cu o BICICLETA PROFI.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Tudor Vladimirescu 13B, acest al 43-lea PROFI City are o suprafata totala de 480,54 m.p.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. Tot astazi s-au mai inaugurat doua magazine PROFI la Negresti-Oas si Turceni.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Acum in aceasta localitate functioneaze 10 magazine PROFI si numarul lor se ridica la 12 in judetul respectiv.
La mijlocul celei de a doua saptamani din ianuarie, PROFI isi reia expansiunea accelerata deschizand doua magazine, la Aiud si Craiova. ... Astfel, judetul Alba ajunge sa aiba 10 magazine PROFI, un multiplu de doi. Al doilea nou magazin PROFI de astazi, cel din Craiova, jud.
Cifra doi insoteste in continuare dezvoltarea lantului de magazine PROFI odata cu inaugurarea, astazi, a doua magazine, in Calarasi si Suceava. Astfel, in ianuarie reteaua PROFI s-a extins cu patru unitati. ... Acesta este al patrulea PROFI din localitate si al optulea (din nou multipli de doi) din acest judet.
Ieri si astazi, s-au deschis alte doua magazine PROFI, la Blaj si Feldioara, reteaua ajungand sa numere acum 373 de unitati. ... Astazi, si judetul Brasov s-a imbogatit cu un magazin PROFI Loco ce functioneaza la Feldioara, pe Str.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. In luna august, PROFI a deschis in total 16 magazine, dintre care cinci in format City, sapte in format Loco si patru in format Standard.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.
Inaugurarile de azi, de la Bacau, Dobrotesti, Sighetu Marmatiei si Targu Frumos, ultimele din acest an, extind reteaua PROFI la 379 de localitati.
In varsta de 66 de ani, Lingurar Arghir, din comuna Recea-Cristur, judetul Cluj, a primit cheile masinii Volkswagen Beetle, marele premiu al campaniei Promotia cu de toate prin care PROFI a sarbatorit cresterea retelei la 600 de magazine.
Recent, a fost inaugurat al 315-lea magazin PROFI, la Mangalia. Acesta devine al doilea PROFI din localitate si al 11-lea din judetul Constanta. ... Prezenta in 149 de localitati, PROFI este astazi reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
PROFI a deschis astazi cate un magazin in localitatile Fundu Moldovei si Galati. ... In format City functioneaza noul PROFI din Galati, amplasat pe B-dul Henri Coanda, nr.8.
google-analytics.com