Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.73 secunde)
Profesionisti romi in domeniul medical si terapia antidiscriminare". In cadrul evenimentului va fi lansat ghidului de bune practici in derularea programelor de sustinere a tinerilor romi care studiaza medicina.
cei care nu sunt romi, sau "gagiu", ii vad ca fiind murdari, necivilizati si hoti. ... Dupa o adevarata lupta, a convins guvernul sa-i numeasca romi si nu tigani.
' Ma bucur ca domnul presedinte Traian Basescu a ajuns la vorbele pe care le spuneam presei britanice, referitoare la vanatoarea romilor care cersesc pe strazi, contrastanta cu toleranta aratata bancherilor care fura miliarde.Totusi, noi ca tara, noi ca Uniune Europeana avem responsabilitatea rezolvarii cauzelor profunde care ii determina pe romi sa cerseasca.
Nu putem sa le reprosam occidentalilor ca ii resping pe romi daca noi nu facem nimic pentru a-i ajuta, iar cand Guvernul face in sfarsit un proiect important, el este blocat de domnul presedinte.
Etnicii romi il considera pe liderul PNG, Gigi Becali, personalitatea politica din Romania care ii ajuta cel mai mult si aceasta este prima lor optiune de vot in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit Barometrului Incluziunii Romilor, dat publicitatii ieri.
Potrivit raportului Comisiei Wiesel despre Holocaust, in trenurile catre Transnistria au fost imbarcati , o luna mai tarziu, intr-o prima etapa 11.441 de romi - dintre care: ... Alti 13.176 de romi sedentari au fost deportati in septembrie 1942.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj a organizat mai multe campanii de informare a cetatenilor romi cu privire la drepturile pe care le au. Campania informativa "Caravana pentru romi" este organizata de AJOFM Gorj impreuna cu mai multe organizatii neguvernamentale ale romilor.
Nu putem sa le reprosam occidentalilor ca ii resping pe romi daca noi nu facem nimic pentru a-i ajuta, iar cand Guvernul face in sfarsit un proiect important, el este blocat de domnul presedinte.
CINE SUNTEM Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania este o organizatie profesionala din care fac si pot face parte jurnalisti cetateni romani indiferent de etnie si jurnalisti etnici romani din toata lumea, indiferent de tara in care se afla, daca adera la principiile si statutul UZPR.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
 „Trebuie sa vrea  sa munceasca“ Reprezentantii romilor spun ca în Craiova sunt si patroni care nu doresc sa angajeze romi. ... La noi mai lucreaza romi si se încadreaza bine.
Unul care sa ii transforme pe romi in asistenti sociali sau medicali, sau chiar in doctori, si unul care sa impuna magistratilor ca niciun proces juridic sa nu dureze mai mult de sase luni.
Presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, Robert Laurentiu Iaporniciu, a lansat ieri, 12 august a. ... 000 de persoane vor fi calificate pentru piata fortei de munca", a mai spus seful Agentiei Nationale pentru Romi.
• Problema tiganilor romi Anul 2010 a fost anul expulzarilor "voluntare" care au declansat un imens scandal - dupa ce Franta i-a platit pe tiganii romani si bulgari ca sa accepte sa revina in tarile de origine.
"Romanii au luat milioane de euro pentru proiectele despre romi si nu au angajat nici unul. ... La aceste proiecte as vrea sa lucreze numai romi". ... l-a pus un vorbitor rom, care s-a declarat uimit ca Franta isi exprima dezacordul fata de romi si romani.
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea.
Reprezentantii ONG-urilor pe probleme de romi din Oltenia au la dispozitie o luna pentru a depune proiecte ce vor fi finantate de Ministerul Afacerilor Externe francez.
Umblam, umblam pe drumurile lungi, Am intalnit romi fericiti. ... Iarasi sa merg pe drumurile lungi, Sa gasesc romi fericiti. Sus, romilor, este timpul vostru, Haideti cu mine, romi din intreaga lume!
Titlul este gresit si documentarul nu reprezinta Romania, ci pe cei mai saraci dintre romi. ... Sa va spun cate ceva despre romi.
Intr-adevar, Institutul European al Romilor, in momentul in care va deveni realitate, va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi si noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta.Avem politici nationale, avem fonduri europene si nationale alocate, sau cel putin pe hartie atribuite, pentru a administra complexitatea problematicii comunitatii rome din Europa.
google-analytics.com