Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.88 secunde)
19/2008 spune ca se va da în avans 20% din valoarea proiectului", a precizat Mirela Sandu, expert în cadrul Agentiei Nationale pentru Romi. ... 700 de romi doljeni vor beneficia de servicii medicale gratuite prin alt program:
Potrivit lui Ion Fasuescu comunitatea de romi beneficiaza in prezent de o unitate de invatamant moderna cu patru clase care dispune de centrala proprie si de sali de clasa renovate. ... Rudarii din Polovragi sunt comunitatea de romi cea mai saraca din judet.
E adevarat, ea nu este manager, femeia roma." Aceasta este recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu care a starnit nemultumirea ONG-istilor romi.
Primaria si companiile de constructii s-au certat din cauza banilor si acuzatiilor de coruptie, precum si din cauza modului in care urmau a fi relocati rezidentii saraci din zona, inclusiv familii de romi.
Permiteti-mi in incheiere, in calitate de consilier de stat in aparatul propriu de lucru al primului-ministru pe problemele romilor, sa va invit la Gala de Excelenta a Romilor 2013, un eveniment organizat cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale, de catre Agentia Nationala pentru Romi impreuna cu Partida Romilor "Pro-Europa" si cu sprijinul artistic al domnului Madalin Voicu si al subsemnatului.
Si cand spun acest lucru nu evoc doar trimiterea catorva zeci de mii de romi peste Bug, in limita rasariteana a teritoriului numit astazi "Transnistria", cuprins intre apele raurilor Nistru si Bug, pana la limanul Niprului.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
Profesionisti din toate colturile, uniti-va Mircea Geoana a lansat, vineri, la Romexpo, miscarea "Romania noastra", o miscare nepolitica "mai mult decat un ONG" si "mai putin decat un partid politic".
Legea privind instituirea indemnizatiei pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania a fost promulgata de presedintele Romaniei si a aparut in Monitorul Oficial, a declarat Mihaela Mihai, presedinta Uniunii Artistilor Liber profesionisti - ARTIS, intr-o conferinta de presa, desfasurata, ieri, la sediul CNS Cartel ALFA.
O fotografie inseamna armonie, astfel ca procesarea fotografiilor intr-un laborator foto este laborioasa, de unde si nevoia de angajati profesionisti. Astfel, daca fotografii amatori sunt mai mult sau mai putin pretentiosi, in general, cei profesionisti vor, potrivit spuselor lui Marian Vulcanescu, ca fotografiile sa fie foarte bine facute.
Pescarii profesionisti, membri ai Asociatiei Pescarilor din Galati, au avut simbata o sedinta de lucru, ocazie cu care a fost prezentat raportul de activitate, semnat de conducerea organizatiei, pe anul 2006.
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
FRANCIZA CALZEDONIA Cine alege franciza Calzedonia stie ca beneficiaza de o asistenta completa din partea unui staff de profesionisti. ... O echipa de profesionisti Calzedonia, prin intermediul Futura Lenjerie, a ales cei mai buni profesionisti din Romania pentru aceasta importanta actiune de internationalizare:
Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania anunta un eveniment de mare insemnatate, prin care va marca implinirea unui secol de activitate neintrerupta a organizatiei:
Evenimentul include diferite concursuri atat pentru profesionisti cat si pentru amatori intre care celebrul Arnold Clasic pentru culturisti profesionisti si Miss International pentru amazoanele profesioniste din sportul cu muschi. ... In 2008 a trecut la profesionisti si face parte din echipa IFBB ProBB participand la cele mai tari concursuri.
Au expus peste 85 de artisti plastici profesionisti - membri ai Filialei de Arta Religioasa si Restaurare a UAPR cat si alti membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania sau studenti UNARTE, artisti si/sau restauratori din muzee, artisti plastici profesionisti cu activitate importanta in domeniul artelor vizuale sau al restaurarii bunurilor culturale.
Credeam ca suntem restanti rau de tot doar pentru ca sunt altii mai bine informati si mai profesionisti in ceea ce fac (italienii, spaniolii, francezii), dar am constienizat cu mare tristete ca - si in domeniul jurnalisticii (sa spunem deocamdata cea "sportiva" doar), ne-am prostit rau de tot.
Numarabile pe degetele de la o mana sunt partidele care pot constitui un guvern adevarat, de politicieni, care sa fie insa si profesionisti.
Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy". ... Toti au fost profesionisti, nu m-au chinuit, totul a fost la minut. Sunt parolisti si profesionisti!
google-analytics.com