Cautare

604 de rezultate pentru "procese divort" (8.63 secunde)
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
Patru procese au fost castigate la prima instanta de asiguratori, dar primaria a facut recurs. ... De la inceputul anului 2008 si pana acum, Primaria Craiova a fost chemata in instanta in opt procese intentate de patru companii de asigurari, a informat oficial municipalitatea.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Probabil se merge spre divort.
Fecioara A doua zodie care este predispusa la divort este zodia Fecioara. ... Balantele vor o viata fara griji, iar daca nu este posibila, se ajunge la divort. ... Din aceasta cauza, se ajunge de multe ori la reprosuri si, in cele din urma, la divort.
Dimpotriva, par ca se afla la un divort dupa o casatorie paguboasa. ... E ca un divort in lumea buna, astora li s-a urat cu binele. ... E un divort cu nabadai, si regula este:
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
DGFP Dolj are sute de procese pe rol, iar firmele pot specula situatia creata. ... AFP Craiova a ramas cu un jurist Partea proasta este ca, in prezent, AFP Craiova este reprezentata in procese de singurul jurist care a ramas in institutie.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Or, in dosarul de divort 32852/4/2011 Inregistrat in data de: 20.12.2011 Obiect dosar:divort FARA COPII Materia juridica:
"Cand am stabilit valoarea taxei de divort la 800 de lei ne-am gandit ca este bine pentru a incuraja casniciile, nu divorturile", a spus primarita Elena Mosor.
Sotia lui Dinu Patriciu a depus actele de divort Ghinioanele se tin lant de Dinu Patriciu. ... Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
Drumul catre divort este pavat cu atitudini defensive, critica, blocaj emotional si dispret, este de parere dr. ... Indiferenta este o cauza sigura care duce la divort (Aaron Anderson, terapeut de cuplu).
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din Partidul Social Democrat, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort. ... ‘‘Demisia mea din PSD este ca un divort.
Nicolaescu a afirmat ca demisia din PSD, partid al carui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuita cu "un divort". "Demisia mea din PSD este ca un divort.
"Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort.
"Utilizatorii activi pe retelele de socializare care sunt implicati intr-o relatie romantica pot descoperi ca se genereaza conflicte legate de Twitter care devin atat de serioase incat se ajunge la infidelitate sau divort" scrie in studiul.mentionat.
google-analytics.com