Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (3.30 secunde)
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Probabil se merge spre divort.
Geanina Mirabela) Chiar daca fac tot posibilul pentru a avea o viata de familie fericita, cateva zodii nu reusesc sa pastreze mereu linistea in relatie. Ele sunt zodiile care sunt predispuse sa divorteze si ajung sa fie nefericite din cauza despartirii de partener.
E clar ca data de 1 ianuarie 2007, care in mod normal ar fi trebuit intampinata cu serbari, cu multumire, cu speranta, starneste toate patimile.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seara, la Reghin, ca PSD este deschis la dialog cu oricine in afara PDL, dar ca relatia cu liberalii trebuie clarificata, deoarece liberalii si social-democratii nu pot fi "intr-o zi prieteni, intr-o zi dusmani", transmite NewsIn.
Un copil de 7 ani din Reghin a murit intoxicat cu fum dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari.
O fabrica de beton din Reghin, judetul Mures, a fost cuprinsa de flacari uriase. La fata locului au ajuns patru echipaje de stingere.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
DGFP Dolj are sute de procese pe rol, iar firmele pot specula situatia creata. ... Cei mai multi dintre ei (trei persoane) au plecat de la Administratia Finantelor Publice a Municipiului (AFP) Craiova si unul de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Taxa de 800 de lei pentru desfacerea unei casatorii pe cale administrativa a functionat ca o masura pentru a preveni divorturile in comuna gorjeana Alimpesti. Aceasta a fost stabilita in urma cu doua luni de consilierii locali pentru a incuraja casniciile.
Sotia lui Dinu Patriciu a depus actele de divort Ghinioanele se tin lant de Dinu Patriciu. ... Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
5 tipuri de comportament care prevestesc divortul (Autoare: ... Acest comportament, cunoscut drept construirea de bariere, reprezinta una dintre reactiile pe care psihologul John Gottman le-a identificat ca fiind semnale ca un cuplu urmeaza sa divorteze.
In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria ‘Blog‘n roll‘ si ‘Exercitii de libertate‘, ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
Seful statului a facut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, prezentand principalele prevederi ale noului act normativ.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
google-analytics.com