Cautare

1789 de rezultate pentru "proces" (3.07 secunde)
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
In opinia directorului BERD, implementarea cu succes a planului si a tintelor financiare a facut BCR mai puternica si mai atractiva, fapt dovedit de interesul pentru acest proces de privatizare si de numarul mare de ofertanti.
totusi, da din cap si se hotaraste sa aduca un proces-verbal. ... Proces verbal Subsemnatul, domiciliat in, declar ca marti seara, in timp ce ma deplasam cu tramvaiul 32 dinspre Chirigiu spre Rondul George Cosbuc, am pierdut un portofel continand.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
MOLDOVA In Moldova, vremea calda din primele zile ale intervalului, caracterizata de o medie a temperaturilor maxime de 12 -14 grade si a celor minime de aproximativ 4 grade, va intra intr-un proces de racire incepand cu data de 17 martie, care va continua pana pe data de 19 martie, cand temperaturile nocturne vor fi negative.
Trebuie sa va mai spun ca acest proces a fost deschis de regretatul primar al comunei Corbu, Constantin Mirescu, Dumnezeu sa-l ierte, si, dupa plecarea sa prematura dintre noi, a fost continuat de catre Consiliul Local, reprezentat de catre mine.
Presedintele Traian Basescu a laudat activitatea Serviciului Roman de Informatii, spunand ca acesta se afla intr-un proces masiv de intinerire a personalului.
Aproximativ o suta de repre-zentanti ai Partidului National Crestin Democrat (PN¥CD), veniti din mai multe zone ale tarii, au protestat ieri pe treptele Palatului de Justitie, deoarece considera ca instantele tergiverseaza un proces civil, intentat in 2005, privind schimbarea statutului partidului.
In urma cu putin timp insa, ca urmare a contestatiilor facute de Brailoiu la adresa sanctiunilor primite, ANRP a pierdut un proces.
Viceliderul PNL si-a exprimat convingerea ca dezbaterea privind reviziuirea Conatitutie va fi un proces "relativ marginal", seful statului dorind sa-si intareasca controlul asupra Parlamentului.
Acest proces care a pornit de la o idiotenie mi-a imbolnavit familia, iar eu am luat-o razna.
Iliescu a mai afirmat ca fiecare nou congres a adus o innoire, "e un proces continuu de transmitere de stafeta". "Nu dai cu piciorul la cei de dinainte, folosesti experienta celor de dinainte, atragi oameni, este un proces permanent de innoire, este o chestie fireasca.
Asistam la un proces de adaptare, de reevaluare interna a celorlalte organizatii de pe continent - fie ca discutam despre Uniunea Europeana, NATO, OSCE - prin asumarea de noi obiective, de noi misiuni.
21.07.2011, avand ca obiect, contestatie la executare, anularea formelor de executare efectuate de executorul Somaldoc Paula Daniela, costatarea nulitatii absolute a formelor de executare - proces in care PRM este contestator si CARANFIL ANDREW GEORGE, are calitatea de intimat;
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European.
"As spune ca la ora actuala e mai important acel proces prin care trece Republica Moldova - proces de transformare si modernizare profunda, in sens democratic, european. (...) Acest proces are loc si in Romania, dar, desigur, la alt nivel si cu alt ritm.
Am scris in mai multe randuri ca PSD a inceput sa ia in serios pregatirile pentru anul electoral 2016, spre deosebire de liberali, si se afla in plin proces de rebranduire politica. ... Un proces inevitabil, in conditiile in care insasi perioada istorica prin care trecem impinge stanga la schimbare.
Un proces similar in Cehia a dat castig de cauza investitorului Aceleasi surse ne-au spus ca litigiul se afla in faza finala de deliberare, adica la momentul in care cei trei arbitri au in fata toate informatiile necesare ca sa traga o concluzie.
Intr-un proces-verbal, incheiat pe 5 aprilie 2004 intre administratorul judiciar RVA SRL si administratorul Ilinca, acesta spune ca restul actelor au ramas la sediul clubului din Unirii 86. Mai mult, nici stampila societatii nu s-a gasit pentru a fi aplicata pe acel proces-verbal.
Pe baza acestui document, firmele Faber din grupul VGB, cel care mai detine si rafinaria RAFO Onesti, au deschis un proces impotriva grupului Rompetrol.
google-analytics.com