Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.21 secunde)
Modalitatea salvarii ziaristilor, strict secreta De asemenea, presedintele Traian Basescu a mai declarat in urma cu o zi ca modalitatea de salvare a celor trei ziaristi care au fost ostatici in Irak timp de 55 de zile va fi un dosar strict secret care va fi facut public probabil peste 50 de ani si ca in momentul actual se vor dezvalui numai lucrurile care pot fi spuse public.
Nu trebuie uitat ca fostul comisar european pe agricultura, despre care presa scria ca este mai degraba reprezentant al Frantei decat al Romaniei, a fost uns la conducerea Guvernului Romaniei desi era protagonistul celebrului dosar penal ICA, in care a fost condamnat Dan Voiculescu dupa arestarea judecatorului Stan Mustata- mort zilele acestea in timpul detentiei.
De altfel, de acest dosar se leaga si mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Alexandru Crisan junior si senior.
187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica. ... De asemenea, vor avea acces la propriul dosar atat cetatenii romani, cat si cetatenii straini care au detinut cetatenia romana in perioada 1945 - 1989.
Toti au vazut expozitia, au avut in dosar o mica descriere in care aflau detalii, iar guvernatorul Deltei Dunarii, in cuvantul de salut al conferintei, printre realizarile Romaniei in zonele umede, a facut o scurta prezentare a acestui proiect, adica a unei posibile instituiri in viitor a unui sit Ramsar (organizatie mondiala de mediu- n.r.) la Vacaresti.
Comisia juridica a Senatului a modificat ieri titlul Ordonantei privind accesul la propriul dosar de Securitate, ceea ce face ca legea sa nu mai vizeze deconspirarea tuturor organelor ce au apartinut politiei politice comuniste, ci numai Securitatea.
Adrian Nastase are un nou dosar la Departamentul National Anticoruptie. ... Acesta este cel de-al treilea dosar penal in care Adrian Nastase este pus sub acuzare pentru fapte de coruptie.
Totodata, in acelasi dosar a fost deferit justitiei si Ion Berbecaru, contabilul Politiei Comunitare Bailesti, acuzat de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. ... Dosar cu interceptari Dosarul cauzei a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dolj.
CNSAS a confirmat ieri faptul ca presedintele Traian Basescu nu are dosar la SRI.
"Ca parere personala eu cred ca nu am dosar, pentru ca nu m-a chemat nimeni la Securitate nici sa-mi propuna, nici sa discute nimic cu mine. ... Eu cred ca nu am dosar nici ca urmarit, de ce sa zic ca ma dau ca disident sau sa ma dau victima?!
Odata ajuns, seful statului a trebuit sa "deguste" umorul social-democrat si a primit din partea gazdelor un dosar cu file albe, simbilzand dosarul sau de Securitate, dar si o teapa din lemn, in amintirea vremurilor din campania electorala, atunci cand Basescu le dadea intalnire pesedistilor "la tepe, in Piata Victoriei".
Dosarul Zambaccian, devenit intre timp dosarul "Termopanul si pixul", este un dosar politic murdar, un dosar impotriva unui adversar politic. ... Doi ani s-a incercat construirea unui dosar de coruptie in legatura cu eventuale comisioane de la Bechtel, EADS, vanzari de copii, de organe de copii, privatizari.
Acesta s-a dus la prefectura impreuna cu deputatul liberal Horatiu Buzatu si a cerut o copie a documentelor din dosar, inclusiv a listei de semnaturi pe baza carora au fost declansate procedurile de referendum.
Astfel, in cadrul unei conferinte de presa, secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu a declarat ca detine informatii cum ca premierului Calin Popescu Tariceanu i s-ar pregati un nou dosar. "Se pregateste un dosar lui Tariceanu.
Ministerul Public precizeaza ca nu s-a constituit niciun dosar privind interferente la nivelul institutiilor statului. "Nu avem constituit un dosar in legatura cu cele publicate. Vom informa in momentul in care se va constitui un astfel de dosar", a comunicat Biroul de presa al Ministerului Public.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale si fata de fiica liderului PC, Camelia Voiculescu, si fata de Mihai Lazar, presedintele Consiliului de administratie al SC Grivco SA.
Verdictul a fost dat in urma verificarilor investigatorilor institutiei, care nu au gasit in arhive niciun dosar care sa contina numele ministrului. ... De asemenea, in arhivele Securitatii numele lui Macovei nu apare in niciun dosar, ea figurand aici ca "necunoscuta".
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
google-analytics.com