Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.86 secunde)
In Libia, razboiul civil pare iminent, iar Yemenul, Iranul si Omanul se confrunta cu intensificarea protestelor. Washingtonul a avertizat marti ca Libia ar putea cadea intr-un razboi civil daca Muammar Khadafi nu renunta la putere.
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Un exemplu concludent in acest sens il reprezinta costurile pentru incalzire care, fara a exista o izolatie corespunzatoare, au fost de aproximativ 3 ori mai mici decat cele de la Judecatoria Babadag, Din punctul de vedere al calitatii deciziilor judecatoresti sub aspectul controlului judiciar subliniez ca in anul 2012 s-au pronuntat 1291 hotarari din care1126 in civil si 165 in penal.
Prevederi care stabilesc varsta legala pentru casatorie exista in Codul civil si nu pot fi dublate de interdictii speciale. ... 272 din Codul civil reglementeaza concret acest aspect.
Hollande si Merkel vor vizita Kremlinul pentru a discuta incheierea razboiului civil din Ucraina Presedintele Frantei si cancelarul german vor intreprinde o vizita la Moscova, in cursul zilei de vineri, dupa o calatorie la Kiev, pentru a cauta o solutie pasnica pentru violentele din Ucraina, a anuntat biroul presedintelui Putin.
Mai sunt si alte propuneri legislative al caror co-initiator sunt, care deja au devenit legi (asa cum este Propunerea legislativa de modificare si completare a Legii nr.223 din 2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania care reintroduce pensiile de serviciu pentru personalul aeronautic civil navigant) sau care sunt in decurs de a deveni legi (Propunere legislativa pentru modificarea si completarea art.
Antonia Deak In timp ce tarile europene se chinuie sa gaseasca locuri pentru a primi toti sirienii care fug de razboiul civil, Arabia Saudita are 100.000 de corturi goale care ar putea gazdui, in conditii bune, aproape 3 milioane de refugiati.
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Dupa tentativa de lovitura de stat, care a constituit o incitare la un razboi civil, coalitia majoritara PDS-ALDE are obligatia sa il suspende de urgenta pe Klaus Iohannis.
Cea mai mare realizare a planificatorilor si organizatorilor acestui razboi hibrid este faptul ca nu numai ca au largit fracturile sociale existente, si au generat altele noi, ci ca au adus Romania in pragul unui veritabil razboi civil.
Razboiul civil dintre statul de drept si institutiile democratice (Autor:
Cei care au abordat-o au fost politisti imbracati in civil, care au rugat-o sa ii insoteasca la sectie pentru a lamuri cateva aspecte, fara a-i spune despre ce este vorba. Ostila, Magdalena Serban nu s-a lasat luata de politistii in civil, carora le-a spus:
Televiziunea ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) a publicat un clip care arata cum un civil ucrainean neinarmat e ucis. Sunt deja 21 de zile de invazie.
Pentru ca nu se simtea implinit, patronul SC Tufon SA, societate aflata in proces de declansare a procedurii de reorganizare judiciara si faliment, a dorit in urma cu aproape trei ani sa intre si in domeniul mass-media.
Toate bune si frumoase, numai ca un proces similar a fost judecat si solutionat de instantele galatene nu cu mult timp in urma.
Balcanii de Vest au fost si raman o piatra de incercare pentru oricine are de gestionat o situatie post conflict, dupa un razboi civil. ... In randul membrilor UE sunt state care ezita in a se angaja intr-un nou proces de extindere. ... orice proces de crestere economica este unul durabil?
Sigur, ar fi fost dorit ca acest proces de negociere sa se finalizeze la Vilnius, ca in cazul Republicii Moldova. ... Cum s-a ajuns aici, in conditiile in care Ucraina parea in pragul unui razboi civil?
17 din categoria asigurarilor generale, ele fiind destinate sa acopere cheltuielile cu procedura judiciara si alte cheltuieli, cum ar fi apararea, reprezentarea si recuperarea pagubei suferite de asigurat printr-un proces civil sau penal sau in cazul unei reclamatii indreptate impotriva acestuia.
Culmea este ca tot mai multe dosare, fie ca vorbim de civil sau penal, se intorc de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului cu condamnari grele pentru statul roman, ceea ce inseamna ca exista inca destui magistrati care refuza sa se adapteze la noile reglementari si sa actioneze in consecinta.
Acest proces care a pornit de la o idiotenie mi-a imbolnavit familia, iar eu am luat-o razna. ... Ion Tolea, au disparut de la dosar.
google-analytics.com