Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.03 secunde)
De la sora acestuia am aflat lucruri care, daca s-ar confirma, ar atrage cel putin cercetarea disciplinara a unor magistrati, care se pare ca s-au antepronuntat, anuntandu-l pe inculpat ca nu poate scapa de inchisoare inainte de a da o hotarare in dosar.
Si miscarile de strada prin care, fie sa descurajeze electoratul schimbarii si sa-l determine sa se predea in fata fraudei, fie sa provoace un pseudo-razboi civil, ca sa justifice starea de necesitate. Zic pseudo-razboi civil, pentru ca pe strada Basescu va revarsa interlopii, detasamente portocalii.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
ßi, a treia modificare, cat priveste piata imobiliara, am propus ca tranzactiile imobiliare, in speta cumpararile spre a se revinde, respectiv construirea spre a se inchiria sa fie considerate fapte de comert si nu civile, ceea ce le include automat in sfera tranzactiilor supuse TVA, chiar daca sunt intre persoane fizice, pentru ca sunt facute in scop comercial si nu civil.
In cele doua zone pentru fani, vor fi si politisti vorbitori de engleza si spaniola, dar si politisti imbracati in civil, care au sarcina sa intervina in cazul in care sunt situatii de furturi din buzunare, talharii sau inselaciuni.
Farcas) Nick Pope, despre care am vorbit destul de des in comentariile OZN de pe aceasta pagina, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN.
“Presedintele Emomali Rahmon (foto) s-ar putea confrunta cu cea mai serioasa provocare de la razboiul civil din 1992-1997”, apreciaza grupul de reflectie cu sediul la Bruxelles. ... La destramarea URSS, Tadjikistanul a fost cuprins de un razboi civil intre fortele loiale puterii si o rebeliune islamista.
Fostul premier Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti considera drept inacceptabila campania publica prin care PD-L si presedintele Basescu ar incerca sa convinga societatea romaneasca sa accepte procedura asumarii raspunderii guvernului pentru reforma Codurilor penal, de procedura penala, civil si de procedura civila.
300 de persoane imbracate in civil au intrat ieri-dimineata pe teritoriul sectiei de votare din satul Corjova, localitatea de bastina a presedintelui Voronin, au deconectat curentul electric, au sechestrat urna de votare si au blocat accesul alegatorilor in sectie.
300 de persoane imbracate in civil au intrat ieri-dimineata pe teritoriul sectiei de votare din satul Corjova, localitatea de bastina a presedintelui Voronin, au deconectat curentul electric, au sechestrat urna de votare si au blocat accesul alegatorilor in sectie.
Printre piesele de rezistenta ale expozitiei se numara si Conceptul Grifon, o platforma multifunctionala ce poate fi folosita atat in domeniul militar, cat si in cel civil.
"O persoana vinovata pentru razboiul civil provocat de aducerea minerilor, ca si pentru suspendarea penibila si inutila a presedintelui Basescu, nu ar trebui sa dea lectii de democratie.
Codul Penal si Codul Civil vor intra in vigoare, in noua forma, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate miercuri de executiv.
Stolojan tine evidenta banilor din vanzarea sasilor, evreilor, plus afacerile intermediate prin Crescent ale lui Voiculescu si alte firme de la ICE Dunarea, ceea ce presupune o stransa legatura cu Securitatea, chiar daca acestia il numeau "personal militar civil" (PMC).
Lunetisti pe acoperisul cladirilor, zeci de agenti si ofiteri in civil, cordoane de jandarmi, politisti, firme private de paza, garduri de protectie, autobuze pe post de baricada - acesta a fost decorul in care s-a desfasurat vizita liderilor nationali ai PDL la Timisoara.
Lucrul cu adevarat interesant si e x t r e m de grav este ceea ce putem afla din inregistrare, la momentul 0:40 , si anume ca cel care candideaza din partea USL, Bratescu, este supravegheat de ofiteri sub acoperire, "in civil", cum rezulta din ceea ce spune Pinalti.
Credincios angajamentului meu de a ramine, ca Istoric al clipei, simplu cronicar al Razboiului civil politic din aceste zile, fie si pentru ca am demult virsta raminerii la vatra (culmea, pe mine nu m-a facut Gabriel Oprea, ca pe Codruta Kovesi, colonel prin publicarea in Monitorul Oficial) in numarul anterior al cristoiublog.ro am incercat sa dibuiesc scopul uriasei operatiuni declansate Binomul Klaus Iohannis - Sistem.
Ion Iliescu este de parere ca actuala subordonare a SPP - militar fata de CSAT si civil fata de Comisiile de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Parlament - ofera o garantie a nepolitizarii SPP, iar eventuala trecere a SPP in subordinea Ministerului de Interne ar arunca o alta umbra de suspiciune asupra politizarii serviciului.
E de necrezut aproape, si o mare ocazie de a relansa sanatatea, care de altfel nu sta asa prost cum spun alarmistii, numai ca nu ai cu cine vorbi, nu poti intrerupe pe nimeni din razboiul civil ca sa discuti ceva serios.
La finalizarea studiilor, avocatii vor sustine o lucrare asemanatoare celei de licenta, precum si un examen la patru materii (Drept Penal, Drept Civil, Drept Procesual Penal, Drept Procesual Civil).
google-analytics.com