Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (5.38 secunde)
Potrivit acestuia, s-a intentionat de la inceput inculparea liderului PC, dar acesta a fost introdus in ultima clipa in dosar, pentru a nu avea posibilitatea sa se apere. ... Reteta din cazul Adrian Nastase Procurorii numiti de Traian Basescu deschid un dosar adversarilor acestuia.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Potrivit Judecatoriei sectorului 4 criminalul avea 5 dosare penale si unul civil (vezi mai jos). ... 02.03.2007 Obiect dosar: ... Civil unde, la parti apare VLADAN GHEORGHE : ... 20.12.2011 Obiect dosar:divort FARA COPII Materia juridica:
Mai putin decat la privat In Marea Britanie sunt mai putin de 500.000 de persoane care lucreaza in "Civil Service" - armata de functionari britanici care cuprinde angajatii din tot aparatul administrativ, din ministere si agentii guvernamentale, care nu sunt numiti politic.
Miile de pelerini veniti la Iasi au fost adapostiti in cinci corturi de mare capacitate, amplasate in centrul municipiului, si au fost paziti de 500 de jandarmi, politisti in civil si politisti comunitari.
Noul Cod Civil, aprobat miercuri de Guvern, va intra in vigoare intr-un an si jumatate - doi, a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, precizand ca acest lucru depinde si de Parlament, care are posibilitatea de a adopta mai repede proiectul.
Membrii subcomisiei parlamentare de Cod Civil au cerut detalii suplimentare privind oportunitatea introducerii prestatiei compensatorii a unei persoane fata de fostul sot, majoritatea lor considerand ca aceasta ar face din casatorie o afacere.
Plenul Consiliului Economic si Social a discutat in sedinta de saptamana trecuta avizarea unor proiecte de acte normative, printre care si cele ale codurilor civil, penal, de procedura civila si penala, in lipsa neindeplinirii cvorumului necesar luarii unei hotarari consemnandu-se parerile vorbitorilor, reprezentanti ai guvernului, sindicatelor si patronatelor.
Libia si Ucraina au semnat marti, la Tripoli, acorduri de cooperare mai ales in domeniile nuclear civil si aparare, la incheierea unei vizite a premierului ucrainean Iulia Timosenko (foto). ... "Libia are mai multe oferte de cooperare in nuclearul civil, dar preferam Ucraina", a spus el luni.
Crin Antonescu?" Miscarea de protest are nevoie de un lider, iar Crin Antonescu si-a anunțat deja intenția de a organiza un miting politic la Bucuresti, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, care e de parere ca in zilele urmnatoare vom vedea in ce masura un miting politic se va plia cu un protest civil.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
• Flota este cel mai rasunator proces al lui Train Basescu. ... Traian Basescu a fost trimis in judecata in acest dosar, dar cauza a fost blocata dupa ce acesta a devenit presedinte. ... • "Casa din Mihaileanu" este un alt dosar celebru.
Primul caz castigat in instanta a fost deja celebrul dosar instrumentat de Gheorghe Piperea, din martie 2010, prin care politia a fost obligata sa achite atat cuantumul amenzii, cat si suma achitata de petent pentru a-i fi eliberat automobilul.
Astazi, dar repet si prin binecuvantarea presedintelui care a apreciat, a salutat acest dosar si aceasta teza, romanii nu mai au o Revolutie in decembrie si in consecinta ea trebuie scoasa din manual, a sustinut Ion Cristoiu.
Trebuia facut proces lui Basescu! ... Un asemenea proces - despre un pretins beneficiu al lui Dragnea sau al altui inculpat din dosar - este o aberatie si un nonsens.
Ulterior, un nou proces de incalzire va determina, pe 7 - 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12-13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scadere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, intre 11 si 14 ianuarie.
Trebuie sa fim pregatiti, inclusiv emotional Trecerea la euro este un proces mult mai complicat decat denominarea monedei nationale, care desi a fost doar un proces de simplificare a creat anxietati in randul societatii, fata de necunoscut, astfel ca discutiile pentru euro trebuie sa fie mai complexe, iar oamenii sa fie pregatiti emotional, transmite Mediafax.
Si acesta nu este singurul dosar in care Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea unor astfel de infractiuni. ... Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... cu urmatorul dosar penal.
Dupa documentarea dosarului la acuzatiile de furt calificat, cele sase persoane implicate, printre care Ionel Ciocarlan, de 23 ani, Vasile Saviuc, de 24 ani, si Vasile Costel Saviuc, de 35 ani, toti din localitatea Basarabi, au fost gasiti vinovati si de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals privind identitatea, dosar solutionat de instanta prin trimiterea in judecata a tuturor partilor implicate in dosar.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
google-analytics.com