Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (2.61 secunde)
Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
Va felicit pentru votul impresionant, 284 va apropie de 322 care v-a adus noroc data trecuta Presedintele Traian Basescu a avertizat Guvernul Ponta ca parteneriatul cu el este valabil atata vreme cat nu se va incepe "un proces de restauratie".
Trebuia facut proces lui Basescu! ... Un asemenea proces - despre un pretins beneficiu al lui Dragnea sau al altui inculpat din dosar - este o aberatie si un nonsens.
Intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin, se arata acum zece zile ca cea mai benefica ar fi varianta unui Guvern de larga coalitie intre PSD-PUR-PNL-UDMR, care ar asigura o larga majoritate, necesara unui Executiv ce va avea drept misiune principala integrarea europeana.
Ne aflam in fata unei incercari de a schimba sistemul politic din Romania in favoarea unui sistem autoritar“, a declarat ieri deputatul PSD Adrian Severin, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului.
Biroul Permanent National al PSD l-a desemnat ieri pe deputatul social-democrat Adrian Severin sa se ocupe, impreuna cu reprezentanti ai Partidului Socialist European, de selectarea parlamentarilor partidului care vor avea statut de observatori la Parlamentul European.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
SEVERIN. Fratele poetului national a locuit la Drobeta Turnu Severin timp de 18 ani Fratelui poetului, Matei Eminescu, ofiter de cariera in armata romana, a locuit la Drobeta Turnu Severin, intre 1896 si 1924, intr-un imobil de pe strada care acum poarta numele lui Mihai Eminescu.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
Europarlamentarul PSD Adrian Severin a fost ales presedinte al Delegatiei permanente a Parlamentului European pentru relatia UE-Ucraina in sedinta extraordinara a Legislativului European dedicata relatiilor cu acest stat, informeaza un comunicat al Institutului "Ovidiu Sincai".
Drobeta Turnu-Severin - Jiul Petrosani 1-0 (1-0) A marcat: ... Severin, era de asteptat ca Drobeta sa treaca si de Jiul, petrosanenii fiind intr-o acuta criza de forma. ... Unirea Alba-Iulia - Drobeta Turnu-Severin;
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Ministerul roman de Externe afirma intr-un comunicat ca a facut demersuri "insistente si repetate", atat la Bucuresti, cat si la Viena, prin toate mijloacele diplomatice si consulare aflate la dispozitie, pentru aplicarea mandatului european de arestare a cetateanului roman Severin Tcaciuc (foto).
Presedintele ISD, Adrian Severin, a afirmat ca schimbarea liderului PSD este principala conditie pentru reformarea PSD. ... Intrebat ce calitati ar trebui sa aiba alt lider al partidului, Severin nu a dat nume, insa a enumerat patru calitati:
Severin, luat in vizor de Geoana pentru criticile din raportul ISD Reactia vehementa a lui Iliescu a fost determinata si de atitudinea liderului Mircea Geoana vis-a-vis raportul critic intocmit de Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" la adresa activitatii actualei conduceri PSD.
Cei cu tinere de minte isi amintesc ca, in 2000, ambasadorul Geoana a fost numit ministru de Externe provizoriu, pentru numai un an, pe un post batut in cuie pentru Adrian Severin, aflat atunci pe cei mai mari cai cu putinta, ca detinator al presedintiei Adunarii Parlamentare a OSCE.
Cei cu tinere de minte isi amintesc ca, in 2000, ambasadorul Geoana a fost numit ministru de Externe provizoriu, pentru numai un an, pe un post batut in cuie pentru Adrian Severin, aflat atunci pe cei mai mari cai cu putinta, ca detinator al presedintiei Adunarii Parlamentare a OSCE.
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Blogul lui George Severin: ... "Pe domnul Georgica Severin il cunosc din anii studentiei, am fost colegi la Facultatea de istorie din Bucuresti.
google-analytics.com