Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (3.31 secunde)
Din fericire, intrevederea cu acesta s-a desfasurat la o locatie privata din judetul Caras-Severin. ... "In jurul orei 10.30, ofiterul de serviciu a fost sesizat despre faptul ca la sediul unei formatiuni politice din Drobeta Turnu Severin incuietorile usilor au fost gasite blocate si nu au putut fi deschise.
In Mehedinti, primarul PDL din Drobeta Turnu Severin, Gheorghe Constantin, este cotat, conform sondajului PSD, la peste 40%, in timp ce candidatii PSD sau PNL nu trec de 25%.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
 700 de angajati ai societatii Delignit Drobeta Turnu Severin executa zilnic peste 1.000 de podele si materia prima pentru finisajele de lux folosite la bordurile masinilor Mercedes, Ford, Fiat, Crysler.Societatea este specializata în prelucrarea lemnului, fiind recunoscuta international pentru calitatea lucrarilor.
Conform articolului 20 din Legea partidelor politice, persoanele fizice sau juridice interesate pot interveni in proces, daca depun o cerere de interventie in interes propriu, potrivit Codului de procedura civila.
Deci puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda, dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui - FALS Procesului verbal de constatare a contraventiei nu are nicio rubrica speciala pentru a recunoaste fapta, exista doar rubrica Alte mentiuni, unde contravenientul poate solicita consemnarea opiniilor sale cu privire la continutul actului de constatare, cum sunt eventualele obiectiuni sau completari, etc.
Zugravirea dusmanului de clasa Razboiul civil din Rusia a dat nastere si unor veritabile capodopere. ... Pentru ca in Rusia, dupa venirea bolsevicilor la putere, chiar a existat o lupta de clasa inversunata, imbracand forma Razboiului civil. ... Acelasi Proces ne dezvaluie insa si un alt efect dezastruos al tezei:
Conform Codului civil, aceste contracte pot fi prelungite. ... "Contractele de inchiriere a spatiilor cu destinatie de locuinte pot fi prelungite cu cinci ani si in baza Codului civil.
"La procesele castigate pana acum, s-a mers pe ideea ca, potrivit Codului civil, suntem cu totii raspunzatori pentru faptele noastre, astfel incat politia este obligata sa plateasca pentru greseala sa.
Singurul caruia i s-a identificat adresa actuala pentru a fi chemat la tribunal este Stefan Ilinca. ... Intr-un proces-verbal, incheiat pe 5 aprilie 2004 intre administratorul judiciar RVA SRL si administratorul Ilinca, acesta spune ca restul actelor au ramas la sediul clubului din Unirii 86.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Cum vrea USL sa taie cei 2 piloni anti-suspendare ai lui Basescu Senatorul PSD Georgica Severin, unul dintre initiatorii proiectul de modificare a Legii referendumului astfel incat presedintele sa poata fi demis cu majoritatea voturilor exprimate si nu cu majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi pe listele electorale, cum este in prezent, considera ca aceasta modificare "aplica principiul simetriei intre modul de alegere si modul de demitere.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau. ... „Este principalul moment in aceasta tranzitie spre o administratie publica apolitica, proces care va continua in urmatorii ani pentru ca nu se poate incheia intr-o zi.
"Dorim sa pregatim de aici, de la Capitala, un proces de remotivare si retonifiere a muncii de partid", a declarat Iliescu.
ANIF Dolj se afla in proces cu SNIF Caras-Severin pentru recuperarea a aproximativ 450.000 de lei, dupa cum a spus Viorel Tirei.
Lansarea Partidului Poporului, formatiune condusa azi de fermierul Costel Caras, se amana cat se poate de oficial din cauza recoltei de lucerna.
Parafrazand, cu modestie, as spune ca marele scriitor a tintit exact in ceea ce de fapt constituie adevarul fundamental de la care porneste orice sistem judiciar si pe care orice act de justitie, in orice stat modern, democrat, trebuie sa isi fundamenteze actiunile si existenta.Astfel, as indrazni sa adaug la sistemul judiciar si Parlamentul, ca placa turnanta a intregului proces legislativ dintre stat si cetatenii lui.
Aproximativ o suta de repre-zentanti ai Partidului National Crestin Democrat (PN¥CD), veniti din mai multe zone ale tarii, au protestat ieri pe treptele Palatului de Justitie, deoarece considera ca instantele tergiverseaza un proces civil, intentat in 2005, privind schimbarea statutului partidului.
Pe baza acestui document, firmele Faber din grupul VGB, cel care mai detine si rafinaria RAFO Onesti, au deschis un proces impotriva grupului Rompetrol. ... Acest document a fost folosit pentru sustinerea procesului civil intentat de Faber (...).
google-analytics.com