Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (2.78 secunde)
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
Dupa condamnarea lui Adrian Nastase, a urmat miercuri, condamnarea lui Adrian Severin. ... Similitudinea cu ce s-a petrecut in anii 50, cu acel tribunal al poporului care a infundat puscariile cu elitele vechiului regim este evidenta ca scop si ca metoda.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
Din culisele demisiei lui Severin. ... Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
Presedintele PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, sustine ca decizia de excludere din partid a lui Antonie Iorgovan a fost facuta statutar, in temeiul articolelor 11 si 12 din Statutul PSD, desi la inceputul saptamanii acesta sustinea ca senatorul nu este membru al filialei din Caras-Severin.
Alti doi parlamentari au demisionat din PDL Deputatii de Caras-Severin Gheorghe Hogea si Valentin Rusu au anuntat, miercuri, in plen, ca au demisionat din PDL si ca vor trece la PNL.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Daca ar fi reusit lovitura de stat, in Turcia era razboi civil la ora actuala, pentru ca nu toata armata a participat. ... Daca nu ar fi fost inabusita lovitura de stat, era razboi civil si era vai si amar de toata lumea.
Eurodeputatul Adrian Severin s-a autosuspendat, luni, din functia de vicepresedinte al BPN, pana la clarificarea situatiei din Parlamentul European, informeaza Realitatea TV. ... Liderul eurodeputatilor PSD Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca eurodeputatul PSD Adrian Severin trebuie sa-si dea demisia atat din PSD, cat si din Parlamentul European. In caz contrar, spune Ponta, Severin va fi exclus din partid. ... Severin trebuie sa demisioneze din PE si din PSD.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Este vorba despre o reforma profunda a sistemului judiciar romanesc, Codul civil datand din 1865 , iar cel penal din 1968, urmat de alte 250 de legi speciale ce consacra norme penale.
Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin. ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
AmosNews publica articolul lui Octavian Andronic "Suisurile si coborasul lui Severin", pe care il puteti citi in continuare. ... Uitati, cazul Severin "Bursucul veninos" era pana mai ieri, unul dintre cei mai seriosi si mai competenti politicieni romani.
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
google-analytics.com