Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (8.79 secunde)
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Cat despre grupul democratilor pro-Gusa si propunerea lor, conducerea PD s-a scos deocamdata pretinzand ca alegerea viitorului presedinte nu figureaza printre prioritatile momentului atata vreme cat localele partiale din Capitala bat la usa.
Guvernul a facut si el propriul proiect, in tandem cu Asociatia Pro Democratia. ... Cristian Parvulescu, presedinte al Asociatiei Pro Democratia, a fost criticat dur de presedinte pentru varianta de lege a uninominalului pe care a sustinut-o.
Pe de alta parte, presa pro-Basescu si-a prelungit euforia, turnand in capul lui Geoana toate rezervele de sarcasm ramase in urma campaniei.
In luna ianuarie 2004, raportul anual al Societatii Academice Romane, a Alinei Mungiu, o militanta feroce pro-A.D.A., atragea atentia, cu seriozitate, asupra riscului ca alianta opozitiei sa aiba soarta CDR.
Purtatorul de cuvant al PDL Sever Voinescu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre zvonurile potrivit carora senatorul Dan Voiculescu ar pregati fluturasi pro-Basescu pentru a-i distribui in Parlament.
Traian Basescu, la PRO TV: "Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele". LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Cum o fi aratand un pro¬test neaccentuat?
blocul anti si blocul pro-Basescu. ... De partea cealalta avem alianta pro-Basescu, alcatuita dintr-un PDL care si-a propus sa se reformeze, dar care nu stie prea bine ce si cum ar trebui reformat, si niste caricaturi de partide cu al caror nume n-are sens sa va plictisesc.
Atunci a fost vorba de un parteneriat intre Camera Deputatilor si Asociatia Pro Democratia.
Cum tot guvernarea este aducatoarea de portofolii, functii, sinecuri si tot felul de alte delicateturi caracteristice puterii, evocarea ei i-a facut pe liberalii din ambele tabere (pro si contra lui Tariceanu) sa-si ciuleasca urechile si sa puna surdina pe trombonul partidului.
Precum in cel mai intunecat fanariotism, ai folosit demnitatile publice ori resursele statului pentru a-ti caftani apropiatii, pe cei care ti se inchinau cu ipocrita smerenie, intr-un detestabil qui pro quo. ... Toti cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1.
Cei mai buni jucatori au posibilitatea sa se califice mai departe, in Liga Pro, unde premiile se acorda in euro, reali.
Pro si contra: te scoate din casa Vs adictie periculoasa. Oportunitate: cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie.
In februarie 1990, cind am pus la indoiala realitatea teroristilor din decembrie 1989, presa pro Iliescu m-a acuzat ca-mi bat joc de lacrimile mamelor tinerilor ucisi la Revolutie. ... Presa pro-Basescu s-a napustit asupra mea pentru a ma denunta ca-mi bat joc de lacrimile mamelor celor rapiti.
Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei in audiente cu 459.000 de telespectatori pe minut, dupa Antena 1, cu Acces Direct si Pro TV, cu Maruta, scrie paginademedia.ro.
Se alege agentia peste trei saptamini, campania video apare dupa o luna, operatorii de telefonie in august, si tu nu ramii in minister (sau macar sa ceri din afara lui sa te ocupi pro bono de aceasta poveste).
Pana acum, de rezervarea biletelor de avion si de cazarea deputatilor in strainatate se ocupa firma Danco Pro Communication SRL, serviciile acesteia fiind de multe ori criticate de catre parlamentari.
google-analytics.com