Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (3.00 secunde)
Anuntul facut la inceputul saptamanii de premierul Calin Popescu-Tariceanu ca fuziunea dintre PNL si PD ar putea fi realizata in cel mult un an si jumatate a deschis "Cutia Pandorei" in filialele locale liberale si democrate.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici, a declarat ca Popescu a acceptat, dupa mai multe runde de discutii cu membrii organizatiei, sa fie convocat Biroul Executiv, in care sa fie prezentate argumentele pro si contra deciziei liderului PSD Bucuresti de a se autosuspenda.
Se formeaza tabere pro sau contra Nastase, dar nimeni nu se hazardeaza in asumarea unei atitudini transante. Un motiv ar fi si declaratiile lui Adrian Nastase, potrivit carora se bucura inca de sprijinul neconditionat al principalilor lideri PSD.
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid. Ei au mai analizat si cele doua motiuni "pro" si "contra" iesirii Partidului Conservator (PC) din actuala guvernare.
Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Play, caz in care utilizatorii vor vedea reclame. Cei care vor versiunea Pro, platesc 2 dolari.
Adevarul esta insa ca fanii acestui smartphone nu pot fi siguri nici macar de viitorul nume, care poate fi iPhone Pro, iPhone 8 sau chiar iPhone X.
Constantin Balaceanu-Stolnici (foto), presedintele Senatului PNL, a declarat ca s-au discutat argumentele pro si contra si s-a acceptat o pozitie mai blanda.
In acest moment exista, clar, doua pozitii ale curentului pro Patriciu din interiorul PNL, si anume: exista liberali care, la aceasta noua runda de confruntari presedintele Rompetrol - procurori, au declarat ca nu pot spune decat ca au "incredere in justitia romana".
Intrebat daca este impartasita ideea lui Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale, Motreanu a raspuns ca urmeaza ca la comisia respectiva sa se puna in discutie aceasta propunere, dar ca "nu au fost foarte multe pareri pro".
Peste 30 de organizatii neguvernamentale, printre care GDS, Asociatia Pro Democratia, APADOR-CH, Societatea Academica din Romania, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Asociatia Fostilor Detinuti Politici, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, precum si peste 300 de personalitati i-au adresat ieri presedintelui Traian Basescu un apel in care solicita "in mod ferm" sa condamne regimul comunist din Romania ca "nelegitim si criminal".
Potrivit declaratiilor presedintelui, atat timp cat au existat pareri pro si contra, exista posibilitatea ca o parte a parlamentarilor sa se fi solidarizat pentru a arata ca poti face ce vrei, atat timp cat te afli in Parlamentul Romaniei.
Referindu-se la problema excluderilor, Geoana a aratat ca este vorba "de una sau doua voci" dintr-o organizatie a partidului si a invocat faptul ca PSD este un partid mare, care are multe organizatii si unde exista atat voci pro, cat si contra.
Ecaterina Oproiu, apreciat om de litere, despre votul ei pro- Nastase: "...pentru ca de veacuri romanii si-au ales la carma - sa nu uitam acest cuvant!
Clubul Dreptei a organizat, ieri, la Hotelul Continental, o dezbatere cu tema "Proiectul PD - un mare partid de centru-dreapta", la care au participat Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Ovidiu Vaida, presedintele CSPRI, oameni politici bihoreni, precum si directori si redactori-sefi din presa locala.
Este vorba despre Kanal D, postul cu care "Vacanta Mare" a mai colaborat in urma cu cativa ani, insa fara a avea succesul de la PRO TV.
O inovatie de pionierat, Pro Sonic - Sistemul de curatare a pielii Clarisonic a fost initial dezvoltat pentru profesionistii de ingrijire a pielii pentru a-l utiliza in timpul tratamentelor.
- Cum merge viziunea asta utopica asupra viitorului cu pozitionarea liberal-pragmatica a PLUS ca partid proeuropean si pro-privat? In UE proprietatea e sfanta.
El reusise sa neutralizeze, sa marginalizeze si sa lichideze fractiunea pro sovietica din Partidul Comunist iugoslav. Multi dintre liderii iugoslavi care nu si renegasera fidelitatea fata de Stalin au fost judecati public, intemnitati si chiar executati.
Voiculescu a amintit ca "tot grupul parlamentar al UDMR-ului a votat impotriva pro-iectului si a incalcat propriul angajament". Liderul conservatorilor a mai spus ca, in consecinta, "grupul parlamentar al PC nu va vota in Camera Deputatilor Legea minoritatilor".
Moldovenii prefera produsele romanesti pe care le considera calitative si foarte bune", spune Marcel Barbut, omul de afaceri care controleaza pro¬ducatorul de materiale de constructii AdePlast, cu afaceri de 41,5 mil.
google-analytics.com