Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (2.64 secunde)
Democratii nu mai vor sa faca compromisuri si ameninta ca vor scoate Partidul Conservator de la guvernare, daca acesta nu-si exprima public pozitia pro-Coalitie.
„Am vorbit la telefon cu premierul Spaniei, care mi-a spus ca spaniolii sunt pro-romani, insa Franta si Austria si-au facut un titlul de glorie din respingerea imigratiei ilegale, mai ales din tari noi intrate in UE“, a argumentat Tariceanu.
Programul scolii de vara a tineretului liberal include, de asemenea, o analiza a spectrului politic romanesc, pe care o va face presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu.
Printre firmele din lista figureaza si Pro Faur Invest Romania - societate controlata de fratii Marius si Emil Cristescu, prin Begacom SA Timisoara si Faur SA Bucuresti (la care Begacom este actionar majoritar, cu 96,6% din capitalul social).
Printre firmele din lista figureaza si Pro Faur Invest Romania - societate controlata de fratii Marius si Emil Cristescu, prin Begacom SA Timisoara si Faur SA Bucuresti (la care Begacom este actionar majoritar, cu 96,6% din capitalul social).
Puterea si Opozitia au facut un adevarat spectacol de argumente pro si contra demersului. Liderul democrat Maria Petre a propus la inceputul lucrarilor votarea introducerii regulamentului pe ordinea de zi a sedintei.
Asociatia Pro Democratia din Craiova l-a dat in judecata pentru acest abuz. Tot Solomon este celebru si pentru ca l-a pilduit pe Dinescu in fata a 4.000 de oameni, sugerandu-i sa-si schimbe orientarea politica daca vrea sa ramana in Oltenia.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, Mihai Tanasescu, a declarat ca in cadrul discutiilor au existat „pareri pro si contra“ si ca deputatii social-democrati sunt de acord cu un buget minimal.
• Ce surprize ii rezerva lui Horia Brenciu echipa lui Toni Grecu, telespectatorii Pro Tv puteti descoperi duminica seara (23 mai 2010), la Divertis.
Iliescu, invitat la consultari Pentru o parte dintre membrii de partid ai PSD a€“ cel putin printre cei pro Iliescu a€“ continutul scrisorii fostului lider pare sa fie cunoscut.
Radu Harhoiu, CsI Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Serban Tiganas, presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Serban Sturdza, vice-presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, vice-presedinte al Pro Patrimonio conf.
Mandruta a lucrat in grupul Pro opt ani, din 1995. In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului.
MondoNews informeaza: Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Runda de consultari i-ar putea aduce la Palatul Cotroceni pe reprezentantii Societatii Academice din Romania, ai APADOR-CH, Pro Democratia, ai Institutului pentru Politici Publice si ai Centrului de Resurse Juridice, profesori de drept constitutional, drept comparat si drept international.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ca, in functie de concluziile pe care presedintele le va trage in urma acestei intalniri, reprezentantii societatii civile si ai mediului academic vor continua dezbaterile pe aceste teme, urmand sa formeze grupuri de lucru specializate, care sa se ocupe de mai multe aspecte, precum reforma partidelor politice, a sistemului electoral sau a cresterii eficientei Parlamentului.
Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
CNA va introduce joi, pe ordinea de zi, emisiunea de pe Pro TV. Aceasta este ''una dintre cele mai rapide reactii ale forului de reglementare din audiovizual din ultima perioada''.
Nici macar revolutionarii nu si-au facut simtita prezenta la Palatul Parlamentului, ca in sedintele de odinioara, cu scandari pro sau contra Puterii sau cu aplauze.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
google-analytics.com