Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (4.36 secunde)
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Mihai Tibuleac, co-presedinte la "Dreptate si Adevar ", se declara surprins ca la multimea de deplasari pe care staff-ul liberalo-democrat le-a facut in judet mesajul era unul aproape clar pro-Alianta si impotriva actualei guvernari, iar rezultatul este altul, dar si de faptul ca diferenta dintre optiunile din municipiul resedinta de judet si mediul rural sint de la aproximativ 40% pina la chiar 10%.
Mai mult, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Pirvulescu, a solicitat o expertiza internationala asupra modului in care s-a desfasurat scrutinul din tara noastra.
PD, partidul preferat al migratorilor din sud La Buzau, PD este formatiunea cu cele mai multe achizitii dupa alege-rile locale din 2004. Dupa pro-priile estimari, PD numara in prezent 46 de primari, 48 de viceprimari si peste 430 de consilieri.
Baesu a mai precizat ca, impreuna cu presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, si cu senatorul Angel Talvar, a redactat un apel catre presedintele Romaniei, primul-ministru, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Asociatia Pro Democratia, APADOR CH, LADO, Delegatia Comisiei Europene in Romania si Ambasada SUA la Bucuresti, in care este prezentat acest abuz al politistului vrancean.
In framantatul context PSD-ist, interventia lui Vanghelie (pro Dan Ioan Popescu si anti Nastase) poate fi o noua dovada a ofensivei declansate de "greiiā€ partidului impotriva clicii lui Nastase.
Mai multi lideri ai PNL au exprimat ieri, intr-o dezbatere organizata de GDS, opinii diferite si chiar contradictorii pe tema fuziunii cu PD.
PNTCD Mangalia, reprezentat de liderul formatiunii Mihai Zaberca, UDMR Mangalia, prin Ion Condrut, Partida Rromilor "Pro Europa" - Banica Oprea, Cartelul Civic "Viata, Mediu si Sanatate" - Alexandru Vlaicu, Asociatia Patronilor - presedinte Mitica Cucoranu si Societatea Internationala pentru Drepturile Omului, sectia romana - presedinte Mioara Ifrim.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
"Am argumente pro si contra, dar am fost si sunt o adversara a votului uninominal. Eu in clipa aceasta consider ca nu suntem pregatiti pentru uninominal, iar asta nu are legatura cu teama.
Mai au ei timp oare sa se preocupe si de codul bunelor maniere, un alt set de legi, la redactarea caruia, ce-i drept, nu au participat si nu au avut deci, ocazia, sa se pronunte pro sau contra?
Pozitia ministrului Flutur nu a fost neaparat una pro-Secrieru, el cerind sustinerea oricarei altei persoane, insa nu a lui Sorescu.
Pentru Nastase nu s-a pronuntat inca nimeni, insa trebuie semnalata declaratia pro-Geoana facuta de Ioan Rus, capetenia rozelor ardeleane considerand ca fostului ministru de externe i-ar sta chiar bine in fruntea PSD-ului.
Eu sunt in favoarea unei noi priviri, la nivelul coalitiei, si poate intr-o dezbatere in societate, ceva mai larga, si in clasa politica, si in clasa profesionistilor din Romania, pentru ca este clar ca in acest moment, pe actuala politica economica, pro-ciclica, aceasta agraveaza criza.
Am evitat deliberat sa rostesc de la inceput numele personajului pe care l-am descris pentru ca cea mai grava si eficienta manipulare a opiniei publice s-a produs prin impartirea liderilor de opinie in tabere pro si contra Basescu, ceea ce a impietat asupra discutarii rationale a faptelor si a argumentelor, transformand electoratul romanesc intr-un fel de galerii de fotbal care isi urasc adversarii doar prentru ca apartin altui club.
Daca intre 1990 si 1996 forta societatii civile a reusit sa blocheze drumul Romaniei spre un stat oligarhic si sa impuna chiar si sustinatorilor variante perestroikiste un proiect pro european autentic ea va reusi si acum.
El a recunoscut ca a folosit apelative precum "mosnegi ", ca il crede principalul vinovat pentru voturile pro Alianta D.A.
- PSD a dovedit practic, prin politicile sale economice din timpul celor doar 8 ani de guvernare (1992- 1996 si 2000-2004), o orientare pro-capitalista fara echivoc (a se da exemple de legi si reglementari adoptate in aceste perioade, in sensul citat) - In perioada guvernarilor PSD s-au pus bazele capitalismului romanesc, ilustrat stralucit mai ales de lideri de prima linie ai PDL si PNL, care au avut si au un rol inclusiv in guvernarea tarii, precum si "militanti" faimosi ai societatii civile, beneficiari ai politicilor de adoptate de guvernarile PSD:
Dar indiferent de acest punct de vedere, domnule Iliescu, conteaza ce cred oamenii, iar tabara pro-Basescu a transformat numele dvs.
google-analytics.com