Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (3.33 secunde)
'Istoria numirii si deznumirii din functia diplomatica de la Paris a amantului Ebei ascunde o latura omeneasca, in fond e vorba de doi tineri care se iubesc! Problema este de ce e musai ca ei sa se iubeasca pe banii statului?!
Baiatul fin Daca asa se comporta Geoana in calitate de pierzator jalnic in 2009, cam ce-ar fi facut daca ajungea presedinte?
"Antena 3 aduce la cunostinta publicului faptul ca il actioneaza in justitie pe domnul Cristian Boureanu, in urma comportamentului sau inacceptabil de la emisiunea Stirea Zilei, moderata de Gabriela Vranceanu Firea, in seara zilei de 31 mai 2010", se arata intr-un comunicat de presa.
Femeia si-a injectat o doza de produse mortale dupa o tura infernala! Sotul si baiatul ei sunt distrusi! Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. ... Urmatorul an, la fel ofera 100 dolari cand revine in sat, lumea multumita, numai cuvinte de lauda pentru John. ... - Eu nu pot sta asa, ma duc sa-l intreb de ce!
Este baiatul meu, un baiat vertical, cu capacitatea de a face ce e bine pentru noi (Autor: ... - Este normal sa ma incerce si astfel de sentimente. Este baiatul meu, un baiat vertical, care are capacitatea de a face ce este mai bine pentru noi.
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; dar e zi de sarbatoare, mare repaus duminical. Ai observat si dumneata, cititorule, cate progrese o facut opinia noastra publica de cand avem legea repausului duminical? E zi de sarbatoare. ... toata lumea e cuprinsa de nervozitate.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. ... De la diabet. Tanar, 59 de ani, dar singur pe lume. ... Doar rude indepartate, de care nu mai stia nimic.
un copil de patru ani a fost internat la Spitalul de Urgenta pentru motivul ca se afla in coma alcoolica.
Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. Tatal lui vitreg, persoana care l-a pus pe copil in calea pericolului, a vorbit pentru prima data cu presa italiana si a explicat ce s-a intamplat.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro. Sorin Danilescu avea 36 de ani, era casatorit si avea o fetita de sapte ani.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: ... Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
google-analytics.com