Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (3.20 secunde)
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. ... Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. Obodo era tinut de rapitori intr-o ascunzatoare in regiunea Isoko.
Un caz de rapire din Romania (Autor : ... FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime.
FARCAS) Dupa anuntul facut pe 20 iunie 2013, care afirma ca toate documentele OZN de care dispunea Ministerul Britanic al Apararii au fost puse la dispozitia publicului si pot fi consultate pe site-ul Arhivelor Nationale, reactia ufologilor a fost amestecata si uneori ironica, oricum mult mai putin entuziasta decat reactia marelui public.
How people Come to Believe They Were Kidnapped by Aliens (Rapit: Cum ajung oamenii sa creada ca au fost rapiti de extraterestri) de Dr.
Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal. Rosalind Reynolds, din Lincolnshire, Anglia, este acum crescatoare de caini de rasa si experta in domeniu.
FARCAS) Cartea LA HOTARELE POSIBILULUI de Alecu Marciuc, aparuta nu demult la editura Tracus Arte, prilejuieste celor interesati de ufologie reintalnirea cu pana unuia dintre personalitatile de la noi implicate de cateva decenii in studiul fenomenului OZN.
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea magii ar putea fi miracolele religioase.
Democrat-liberalii constanteni si-au propus ca obiectiv obtinerea unui scor de 45% la alegerile locale si generale din acest an, dar si castigarea alegerilor prezidentiale de la anul, prin sustinerea unei noi candidaturi a lui Traian Basescu.
Dar incearca sa afle in thriller-ul de actiune Oldboy:
Avion rapit de extraterestri? ... FARCAS) (Continuare) Rapoarte despre dezastre evitate Avand in vedere implicatiile evidente ale fenomenului OZN privind securitatea zborurilor, Pope crede ca mai sunt multe de facut.
Cantaretul de manele Vali Vijelie a fost reclamat la Sectia 26 de Politie pentru ca si-ar fi rapit amanta.
Ivan Fedorov, primarul din Melitopol rapit de rusi, a fost eliberat. Volodimir Zelenski a spus ca se bucura "sa auda vocea unui om viu".
Inregistrare in premiera cu Gheorghe Dinca in instanta. Acesta a povestit cum a rapit-o pe Luiza Melencu.
google-analytics.com