Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (3.01 secunde)
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Ieri, de 1 Decembrie, am facut cu totii ce am putut sa aratam cat de romani suntem.
Un medic din Bucuresti care a imprumutat 2.500 de euro de la camatari s-a trezit ca are de dat de cinci ori mai mult.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Farcas) O zona in care exista inca o credinta vie in creaturi de tipul ielelor este Maramuresul. ... Se spune ca are abilitatea de a se metamorfoza, asa ca uneori apare ca o femeie cu parul lung pana in pamant, incredibil de frumoasa, alteori ca o femeie grotesc de urata.
FARCAS) Mii de oameni, de pretutindeni, pretind ca au fost rapiti de extraterestri si dusi pe nave spatiale, unde asupra lor s-au efectuat experimente, adesea sinistre.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. Obodo era tinut de rapitori intr-o ascunzatoare in regiunea Isoko.
Avion rapit de extraterestri?
Avion rapit de extraterestri? ... FARCAS) Pe 8 martie 2014, zborul MH370 al firmei Malaysia Airlines, cu un Boeing 777 avand 239 persoane la bord, a disparut fara urma in timp ce facea o cursa de la Kuala Lumpur la Beijing.
FARCAS) Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.
Ar mai putea fi si a patra, cerul, dar de vreo patru decenii nu mai este folosita.
Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
google-analytics.com